Ντάντε: Και πάλι επιθετικά

17:44 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Άμυνα από γρανίτη και ποδόσφαιρο κυριαρχίας είναι τα χαρακτηριστικά της Μπάγερν, όπως δήλωσε ο Ντάντε μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ με 3-1 στο Λονδίνο στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έδωσε το σύνθημα για συνέχεια στη σκληρή δουλειά και προσοχή στη ρεβάνς του Μονάχου. «Φάγαμε μόλις ένα γκολ σε έξι παιχνίδια. Δυστυχώς, δεχθήκαμε ένα τέρμα από στημένη φάση,

αλλά είναι κάτι που συμβαίνει. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε ποιο ήταν το λάθος στο γκολ που δεχθήκαμε. Πιστεύω, όμως, ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο με έναν καλό μέσο όρο σε έξι αναμετρήσεις. Τώρα θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι για να συνεχίσουμε να δεχόμαστε όσα λιγότερα γκολ γίνεται στο υπόλοιπο της σεζόν», ανέφερε ο Ντάντε.

«Στη ρεβάνς θα παίξουμε εκ νέου επιθετικά, γιατί θα αγωνιστούμε στην έδρα μας και είμαστε μια ομάδα που παίζουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, παίζουμε μπροστά και μας αρέσει να κυριαρχούμε. Το δεύτερο ματς θα είναι διαφορετικό, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε το αγωνιστικό μας σχήμα», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα