Νοστάλγησε την Αγγλία ο Ζοσέ

13:13 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή την συμπλήρωση 150 χρόνων από την ίδρυση της αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την εμπειρία του στην Αγγλία και υπογράμμισε πως γνωρίζει ότι κάποια μέρα θα επιστρέψει ξανά στην Premier League.

Σε μήνυμα του που προβλήθηκε σε βίντεο ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να πας. Στην Αγγλία νιώθεις το πραγματικό πάθος για το παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει μόνο με το πάθος και τις ομάδες,

αλλά κυρίως με το πάθος για το ποδόσφαιρο. Οι αναμνήσεις μου είναι σπουδαίες. Το αγάπησα από την πρώτη ως την τελευταία μέρα. Δεν μετανιώνω που κάποια στιγμή αποχώρησα, αφού στην συνέχεια ήμουν αρκετά τυχερός να απολαύσω την Ιταλία και την επιτυχία εκεί και επίσης στην Ισπανία. Αλλά ξέρω ότι κάποια μέρα θα γυρίσω, επειδή το αγγλικό ποδόσφαιρο σημαίνει πολλά για εμένα".
Στην συνέχεια ο Μουρίνιο αναφέρθηκε και στο θεσμό του Κυπέλλου Αγγλίας με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να λέει το εξής: "Ξέρω τι ένιωσα όταν ανέβηκα τα σκαλιά του Γουέμπλεϊ για να πάρω το Κύπελλο. Το Κύπελλο Αγγλίας αντιπροσωπεύει το πάθος του ποδοσφαίρου. Το καθαρό ποδόσφαιρο. Την καλή... αίσθηση του ποδοσφαίρου. Αν είσαι στην Αγγλία, το νιώθεις. Νιώθεις περήφανος που είσαι στο ποδόσφαιρο, ακόμα και στις χειρότερες στιγμές. Αυτό είναι το αγνό ποδόσφαιρο. Είναι το ποδόσφαιρο που παίζεις ως παιδί στους δρόμους, που μεταφέρεται στο χρόνο και στο διάστημα σε μια οργανωμένη διοργάνωση και στον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου".

Keywords
Τυχαία Θέματα