Νικολαΐδης: «Ζω το όνειρο μου στην ΑΕΚ»

15:41 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μεταξύ πολλών και έμπειρων παικτών η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ απέκτησε και νεαρούς εξελίξιμους αθλητές. Ένας εξ αυτών είναι ο Παναγιώτης Νικολαϊδης. Ο νεαρός αριστερός ίντερ της ΑΕΚ μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την μεταγραφή του και δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως ανήκει στο «κιτρινόμαυρο» τμήμα. «Κάθε αθλητής θα ήθελε να ανήκει και να αγωνίζεται σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και είμαι πλέον παίκτης της ΑΕΚ. Μίλησα με τον κ. Λαζόπουλο και είμαι διπλά ευτυχής που η μεταγραφή μου συνέπεσε με τη νέα εποχή που ξεκινάει στην ομάδα. Η «Ένωση» έχει πολύ υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και για κάθε αθλητή αποτελεί μεγάλο κίνητρο να πρωταγωνιστεί», είπε ο Νικολαϊδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα συνυπάρξει στην ΑΕΚ με έμπειρους συμπαίκτες: «Αποτελεί όνειρο για κάθε νέο αθλητή να αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με τόσο αξιόλογους και έμπειρους παίκτες. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Από την παρουσία τους έχω μόνο να κερδίσω. Μέσα από τις προπονήσεις, μέσα από τους αγώνες. Θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος αθλητής σε όλα τα επίπεδα. Πραγματοποιείται ένα μεγάλο μου όνειρο και θέλω να το ζήσω».

Επίσης, ο νεαρός παίκτης του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε και στον προπονητή του Γιάννη Αρβανίτη: «Ο κ. Αρβανίτης είναι πολύ αξιόλογος προπονητής, τον γνωρίζω σε επίπεδο Εθνικής όταν συμμετείχα στην ομάδα Παίδων. Για μένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που υπάρχουν και να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν. Γνωρίζω πως με τόσους έμπειρους παίκτες θα είναι δύσκολο για να έχω μια θέση στην βασική επτάδα αλλά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα κάθε φορά που θα μου ζητηθεί».

Όσο για την συμμετοχή της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Νικολαϊδης επισήμανε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση και σημαντική εμπειρία για όλους. Κυρίως για τους νεαρούς αθλητές που δεν έχουμε ζήσει ανάλογες εμπειρίες στο παρελθόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα