Νικητές στο Clasico οι «θρύλοι» της Ρεάλ

15:15 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Ντόχα του Κατάρ διεξήχθη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους βετεράνους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και τους βετεράνους της Μπαρτσελόνα με τους "θρύλους" της ομάδας από την Μαδρίτη να επικρατούν στα πέναλτι με 4-1.
Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε να προηγείται στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με 5-2 και όλα έδειχναν πως τα πάντα είχαν κριθεί αλλά οι "θρύλοι" της Μπαρτσελόνα είχαν διαφορετική άποψη και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τους Ζέντεν, Ρέισινγκερ και Κόουτο.
Με το σκορ στο 5-5 οι πλάκες και ο χαβαλές πήγαν στην άκρη με τους παίκτες των δυο ομάδων να παίζουν

για την νίκη και μάλιστα δεν έλειψαν και οι έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές.
Το παιχνίδι τελικά οδηγήθηκε στα πέναλτι με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ, Εμίλιο Άλβαρεθ να είναι αποτελεσματικός καθώς απέκρουσε τα πέναλτι των Κόουτο και Ρόναλντ Ντε Μπουρ χαρίζοντας στην Ρεάλ την νίκη με 4-1.
Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Ζέντεν της Μπαρτσελόνα ενώ την σέντρα του αγώνα έκανε ο Ραούλ που βρέθηκε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ρεάλ Μαδρίτης: Εμίλιο Άλβαρεθ, Μίτσελ Σαλγάδο, Φερνάντο Σανθ, Φρανθίσκο Παβόν, Φερνάντο Ιέρο, Μανόλο Σαντσίς, Πέτζα Μιγιάτοβιτς, Αλφόνσο Πέρεθ, Τζίκα Χάτζι, Εμίλιο Αμαβίσκα, Κριστιάν Καρεμπέ & Ιβάν Πέρεθ.
Μπαρτσελόνα: Βίτορ Μπαΐα, Μίχαελ Ρέισιγκερ, Μιγκέλ Άνχελ Ναδάλ, Λουίς Μίγια, Φερνάντο Κόουτο, Ρόναλντ ντε Μπουρ, Γκαΐθκα Μεντιέτα, Μπουντεβάιν Ζέντεν, Τόμας Κρίστιανσεν, Γιάρι Λίτμανεν, Γιον Άντονι Γκοϊκοετσέα, Φρανθίσκο Χαβιέρ Σάντσεθ Χάρα & Φελίπε Ορτίθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα