Νίκη στο ντέρμπι και πρωτιά

22:53 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 9-4 στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Ετσι οι ερυθρόλευκοι, όχι μόνο διατήρησαν το απόλυτο των νικών (21 στα 21), αλλά σφράγισαν και μαθηματικά την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός

επέβαλε από το ξεκίνημα το ρυθμό του και προηγήθηκε με 5-1. Ο ΝΟΒ μείωσε σε 6-4, αλλά μέχρι εκεί.

Από τον ΝΟΒ έλειπε ο Αλέξανδρος Γούνας του οποίου ο τραυματισμός στο δεξί κύριο προσαγωγό αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ' ότι έδειχνε αρχικά. Ο διεθνής περιφερειακός, μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, ακολουθεί ειδική θεραπεία κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει το φάιναλ φορ του κυπέλλου, τους τελικούς του πρωταθλήματος και τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-4

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-0, 3-3, 2-1, 1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 3, Μάζης, Καπότσης 1, Φουντούλης Ι. 2, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Δερβίσης, Μάγιαρακ 1, Σχίζας, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Αργυρόπουλος,

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν 1, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ., Βλαχόπουλος, Μαυρωτάς, Τίγκας 1, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Ποταμιάνος, Μασμανίδης.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Σταυρίδης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Keywords
Τυχαία Θέματα