Νίκη παραμονής για Γρανάδα

14:56 22/4/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΧΕΤΑΦΕ: 1-0
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες
Νίκη παραμονής πέτυχε η Γρανάδα που επικράτησε με 1-0 της Χετάφε κι άφησε τις Σαραγόσα και Χιχόν, 8 βαθμούς πίσω της.
Η Χετάφε μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 14ο λεπτό ο Σέζαρ αναγκάστηκε σε μεγάλη επέμβαση μετά από σουτ του Ινίγκο Λόπεθ.
Ωστόσο στο 19' η Γρανάδα σε μια κόντρα επίθεση κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Χάρα, μετά από όμορφη ασίστ του Μάρτινς.
Στο

37' η κεφαλιά του Λόπεθ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μανέ στο 44'.
Στο 50' ο Μογιά είπε όχι στο σουτ του Μπενίτεθ και στο 56' ο Κάστρο αστόχησε από καλή θέση.
Ο Μογιά κράτησε όρθια την ομάδα του και στο 62', αποκρούοντας πανέμορφα το σουτ του Μπενίτεθ, ενώ στο 74' το πλασέ του Γέχιο πέρασε λίγο άουτ.
ΓΡΑΝΑΔΑ: Σέζαρ, Σικέιρα, Νιόμ, Μπόρχα, Λόπεθ, Ουρτάδο, Μάρτινς (58' Γκόμες), Μπενίτεθ, Μ.Ρίκο, Χάρα (89' Λουσένα), Ούτσε (68' Γέιχο)
ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Τόρες Ντίας, Αλέξις, Μανέ (76' Μασιλέλα), Γκαβιλάν, Μίτσελ (56' Μπαράδα), Κάστρο (Γκουίθα), Λασέν, Ρίος, Μικού

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 1-1
Γήπεδο: Ανοέτα
Με τους βαθμούς της ισοπαλίας (1-1) βολεύτηκαν Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ και πλέον η παραμονή φαντάζει πολύ πιθανή.
Η Βιγιαρεάλ είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα με τον Πέρες στο 32ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πριέτο σημάδεψε το δοκάρι του Λόπεθ.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 43ο λεπτό με κοντινή προβολή του Σένα μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μπράβο και στην επανάληψη η Σοσιεδάδ πίεσε.
Στο 48' ο Λόπεθ απομάκρυνε δύσκολα την κεφαλιά του Αγκιρέτσε και στο 61' είπε όχι στον Γκριέσμαν.
Τελικά η ισοφάριση για τους Βάσκους ήρθε στο 85'. Ο Πριέτο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Βέλα από κοντά έφερε το ματς στα ίσια.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Ανσοτέγι, Εστράδα, Ντεμίντοφ, Λα Μπέγια, Αρανμπούρου (66' Πάρδο), Πριέτο, Ελουστόνδο, Θουρουτούθα (57' Γκριέσμαν), Βέλα, Αγκιρέτσε (79' Γιορέντε).
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Λόπεθ, Σαπάτα, Μουσάτσιο, Καταλά, Μάριο, Σένα, Ντε Γκουζμάν (59', Κάνι), Βαλέρο (88' Μαρτσένα), Σοριάνο, Πέρες (80' Α.Λόπεθ), Ρούμπεν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα