Νίκη και φύγαμε για Σαντορίνη!

02:49 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλει να περάσει ένα εύκολο απόγευμα και με συνοπτικές διαδικασίες να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, η Ένωση αντιμετωπίζει για την φάση των προημιτελικών τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης και θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή και να φτάσει στη νίκη. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:30 το απόγευμα και τα κορίτσια είναι απόλυτα προετοιμασμένα για ένα ντέρμπι,

χωρίς να υποτιμούν σε κανέναν σημείο τις «πράσινες», οι οποίες αν και δεν διανύουν μια καλή χρονιά, είναι σίγουρο πως θα τα παίξουν όλα για όλα απέναντι στις Πρωταλήτριες. Αυτό το γνωρίζει και ο Απόστολος Οικονόμου, ο οποίος έχει τονίσει στα κορίτσια όλα τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν, ώστε να φύγουν νικήτριες από το γήπεδο.
Είναι γνωστό, άλλωστε πως η Ένωση θέλει την πρόκριση για να φτάσει σταδιακά στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και των τριών τίτλων (σ.σ. Κύπελλο, Πρωτάθλημα, έχει κατακτήσει το Σούπερ Καπ).
Ο Ενωσίτης τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του και έχει καταστρώσει τα πλάνα του, ώστε η ομάδα του να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ της Σαντορίνης, που θα διεξαχθεί στις 12-14 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα