Νίκη Ευρώπης με Ντε Βινσέντι

19:38 14/12/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΕΛΦΑΚΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑ)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 του Εργοτέλη χάρη σε δυο γκολ του Τόμας Ντε Βινσέντι, ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι και πλησίασε στην πρώτη πεντάδα.
Το ματς
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι

και προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό όταν ο Σαρρής ανέτρεψε τον Τζημόπουλο, ο Δελφάκης υπέδειξε πέναλτι και ο Τόμας Ντε Βινσέντι νίκησε από τα 11 βήματα τον Αθανασίου για το 1-0.
Οι παίκτες του Τσιώλη ήταν πιο κινητικοί στο πρώτο ημίωρο με τον Ντε Βινσέντι να είναι ο δημιουργός δυο καλών ευκαιριών για τον ΠΑΣ αλλά στο 17' ο Βίλα και στο 19' ο Ίλιτς δεν αξιοποίησαν τις ασίστ του Αργεντινού.
Τελευταία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος για τον ΠΑΣ Γιάννινα με την συμπλήρωση του ημιώρου όταν ο Βίλα «σπάει» τη μπάλα αριστερά στον Ντε Βινσέντι, αυτός σουτάρει, όμως ο Ίλιτς δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα!
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους όταν στο 51ο λεπτό, ο Ντε Βινσέντι πήρε την κεφαλιά στην "καρδιά" της άμυνας του Εργοτέλη, έπειτα από κόρνερ, και έκανε το 2-0. Στο 61' η πρώτη καλή στιγμή του Εργοτέλη στο ματς με τον Πελέ να εκτελεί φάουλ και τον Βελλίδη να πέφτει σωστά στην δεξιά γωνία και να διώχνει την μπάλα. Δυο λεπτά αργότερα ο Μπαντιμπανγκά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ, κακώς όπως φάνηκε από το ριπλέι.
Στο 75' σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΣ μετά το 2-0 όταν σε αντεπίθεση, ο Κοροβέσης έδωσε στον Ίλιτς ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Αθανασίου αλλά έχασε το κοντρόλ και ο Γιοβάνοβιτς απομάκρυνε.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Εργοτέλης έφτασε δυο φορές κοντά στο γκολ όταν στο 88'ο Διαμαντάκος πάτησε στον Βερπακόφσκις αλλά παρενέβη την τελευταία στιγμή ο Βελλίδης και ένα λεπτό αργότερα ο Μπουχαλάκης σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να κάνει το 3-0 όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντάσιου, η μπάλα περνά μπροστά από Τσουκαλά και Κολοβέτσιο χωρίς κανείς από τους δυο να μπορεί να την σπρώξει στα δίχτυα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Βίλα, Κοροβέσης (82'Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87' Κρητικός), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι, Στρούνας, Τσάβες (70' Σκόνδρας)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Πίτσος, Σαρρής (73' Γιοβάνοβιτς), Πελέ, Κοζορώνης (58' Μπουχαλάκης), Τζανακάκης, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Χαντί (64' Βερπακόφσκις), Ρομάνο, Διαμαντάκος

Keywords
Τυχαία Θέματα