Νίκη-ανάσα για Πανιώνιο

17:07 31/1/2015 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρέθυμνο)

Στο ντέρμπι παραμονής, ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη, βαθμολογικής σημασίας, επικρατώντας 2-1 του Πανθρακικού με την ομάδα της Κομοτηνής να έχει δυο δοκάρια στην ίδια φάση. Σημειώνεται πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης κέρδισε για πρώτη φορά, στο

πρωτάθλημα, από τις 14 Δεκεμβρίου.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερο ξεκίνημα για την ομάδα του με τον Πανιώνιο να προηγείται στα 29 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα. Ο Τασουλής μπήκε στη περιοχή από αριστερά και γύρισε τη μπάλα, ο Μπουμάλ δεν τη βρίσκει αλλά αυτή φτάνει στο ύψος της περιοχής όπου ο Μητρόπουλος με φοβερό σουτ την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0.
Στα πρώτα 30 λεπτά ο Πανιώνιος είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό να μην έχει απειλήσει καθόλου την αντίπαλη εστία. Ωστόσο, η ομάδα της Κομοτηνής, από το πουθενά, έχασε τεράστια ευκαιρία στο 32ο λεπτό.
Από σέντρα του Μπαϊκαρά, η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι και στη συνέχεια στρώνεται μπροστά στον Ιγκόρ ο οποίος θα σουτάρει σημαδεύοντας και αυτός το δοκάρι με τον Πανιώνιο να γλιτώνει την ισοφάριση.
Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Πανιώνιος διπλασίασε τα τέρματα του με φοβερό τακουνάκι του Γιάννου που έκανε το 2-0.
Ο Πανθρακικός δεν το έβαλε κάτω και μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 62ο λεπτό. Από τα δεξιά ο Ντιγκινί έκλεψε τη μπάλα, έβγαλε τη σέντρα και ο Τζάνης με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Δυο λεπτά αργότερα, ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μπουμάλ να σημαδεύει το δοκάρι με τον Πανθρακικό να απειλεί για την ισοφάριση μόλις μια φορά. Στο 65ο λεπτό ο Ντιγκινί έβγαλε τη σέντρα, ο Παπαδόπουλος έκανε άστοχη έξοδο αλλά η κεφαλιά του Ιγκόρ έφυγε άουτ.
Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Πανιώνιο να κερδίζει ουσιαστικά έξι πόντους γιατί έχει τον ίδιο στόχο με τον Πανθρακικό ο οποίος σε έκτο σερί παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, φεύγει χωρίς νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος Ρισβάνης, Παντίδος, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (82' Μασούρας), Κολοβός (68' Σιώπης), Φούντας, Γιάννου
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Εμπό, Ποτουρίδης, Ρομέου (79' Μάρτινς), Μεχία, Μπαϊκαρά (62' Μπαλδά), Τσουμάνης, Τζάνης (73' Χασομέρης), Ιγκόρ, Ντιγκινί

Keywords
Τυχαία Θέματα