Βροχή τα γκολ και τα δοκάρια

18:41 7/12/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 5-2
ΓΗΠΕΔΟ: COMMERZBANK ARENA

Ο Τόμας Σάαφ συνάντησε για πρώτη φορά, ως αντίπαλος, τη πρώην ομάδα του και της έβαλε πέντε γκολ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να κερδίζει 5-2 τη Βέρντερ Βρέμης σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με επτά γκολ και έξι δοκάρια.
Στο 33' η Άιντραχτ είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-0 όταν

ο Τσάντλερ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ινούι έπιασε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα, με παρέμβαση και του τερματοφύλακα Βόλφ, βρήκε στο δοκάρι.
Ένα λεπτό αργότερα ήρθε το 1-0 με τον Στεντέρα να σημαδεύει αρχικά το δοκάρι και τον Μάιερ, από θέση οφσάιντ, να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Βέρντερ ευτύχησε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με κεφαλιά του Γκεμπρέ Σελασιέ στις καθυστερήσεις αλλά η επανάληψη υπήρξε εφιαλτική.
Στο 52ο λεπτό ο Χάρι Σεφέροβιτς έκανε το 2-1 και στο 65' η Άιντραχτ είχε και νέο δοκάρι με τον Άιγκνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ήταν η σειρά της Βέρντερ, με τον Κρόος να σημαδέψει το δοκάρι και στο 68ο λεπτό ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-1 με τον Αλεξάντερ Μάιερ.
Στο 76' ο Στέφαν Άιγκνερ δεν σημάδεψε δοκάρι αλλά δίχτυα για το 4-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Λούκα Καλντιρόλα μείωσε για τη Βέρντερ σε 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μαρκ Στεντέρα στο 80' με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Γιουνούζοβιτς.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Βίεντβαλντ, Τσάντλερ, Ρους, Άντερσον, Οσίπκα, Χασέμπε, Άιγκνερ, Ινούι (82' Κίτελ), Στεντέρα (88' Ιγκνόφσκι), Σεφέροβιτς, Μάιερ (84' Μεντόγεβιτς)
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βολφ (59' Στρέμπινγκερ), Γκεμπρέ Σελασιέ, Πρεντλ (24' Καλντιρόλα), Λουκιμίγια, Γκαρσία, Κρόος (74' Μπαργκφρέντε), Φριτζ, Γιουνούζοβιτς, Αγίσιτσεκ, Μπάρτελς, Σέλκε

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΜΑΪΝΤΣ 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: IMTECH ARENA
Τα εύκολα δύσκολα έκανε το Αμβούργο αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει 2-1 τη Μάιντς και να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι παίκτες του Τσινμπάουερ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 15' ο Λασόγκα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και ο Κάριους με γροθιές έδιωξε σε κόρνερ. Στο 31' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν ο Μίλερ πέρασε τον Κάριους και σούταρε πάνω στο σώμα του πεσμένου Μπροσίνσκι.
Το γκολ ήρθε ένα λεπτό αργότερα, στο 32' όταν από εκτέλεση κόρνερ, οι παίκτες της Μάιντς δεν κατάφεραν να διώξουν, ο Νοβέσκι έκανε λάθος και ο κεντρικός αμυντικός Κλέμπερ με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για το Αμβούργο. Από εκείνο το σημείο και μετά το Αμβούργο ανέβασε στροφές χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες με τον Μίλερ στο 41' και 42'
Στην επανάληψη, το Αμβούργο κέρδισε πέναλτι στο 54ο λεπτό όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Νοβέσκι και ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ με το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα έκανε το 2-0.
Από το 70ο λεπτό και μετά και χάρη στις αλλαγές που έκανε, η Μάιντς κυριάρχησε στο γήπεδο και είχε τη πρώτη καλή στιγμή με τον Σότο στο 72ο λεπτό. Η κεφαλιά του Μπελ έπειτα από κόρνερ δεν βρήκε στόχο και στο 89' οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Εκτέλεση κόρνερ, πρώτη κεφαλιά Μάλι, δεύτερη Οκαζάκι και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Μάλιστα, η Μάιντς θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Μάλι έφυγε λίγο άουτ.
Πλέον το Αμβούργο μετράει τρεις σερί νίκες στην έδρα του με τη Μάιντς να αγνοεί τη νίκη από τις 18 Οκτωβρίου.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Ντικμέιερ, Τζουρού, Κλέμπερ, Μάρκος, Γίρασεκ, Φαν Ντερ Φάαρτ (83' Αρσλάν), Μίλερ, Χόλτμπι, Ρούντνεβς, Λασόγκα (93' Γκουάιντα)
ΜΑΪΝΤΣ: Κάριους, Μπροσίνσκι, Μπελ, Νοβέσκι, Ντίαζ (55' Σότο), Γκέις, Χο Παρκ, Αλαγκούι, Τζούρισιτς (66' Χάιρο), Για Κου (66' Μάλι), Οκαζάκι

Keywords
Τυχαία Θέματα