Νίκες για Απόλλωνα, ΑΕΛ, Αχαρναϊκό

17:07 2/3/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL EAGUE

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Απόλλων Σμύρνης - Ηρακλής Ψαχνών 2-1

Στο -1 από την Παναχαϊκή... επέστρεψε ο Απόλλωνας ο οποίος επικράτησε σχετικά εύκολα του Ηρακλή Ψαχνών στη Ριζούπολη με 2-1. Αν και τα τέρματα της « Ελαφράς Ταξιαρχίας» μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και δικαιούταν τη νίκη. Τζιώρας στο 62' και Ανγκούλο στο 75' τα γκολ

για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη. Στη φάση του πρώτου γκολ του Απόλλωνα αξίζει να σημειωθεί πως τραυματίστηκε σοβαρά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Μανιάτης και αποχώρησε με ασθενοφόρο από τον αγωνιστικό χώρο. Στο 97' ο Γουόρντεν μείωσε για τους Ευβοιώτες που στο 83' με τον Μπαλάμπε έχασαν τρομερή ευκαιρία.

Απόλλων (A. Boσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Κύργιας(48' Τζιώρας), Κοτσώνης, Ηρακλής, Πινέιρο, Λαγός(88' Χατζής), Άρσιτς(60' Μπαμ Μπαμ), Βάντερσον, Ανγκούλο

Ηρακλής Ψαχνών (Η. Φυντάνης): Μανιάτης(67' Μελισσάς), Παληγεώργος, Ραπτάκης(70' Ενρίκο), Τσούπρος, Μπακομήτρος, Βασίλης Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Σικαλιάς(70' Μπαλάμπε), Ράντι, Νικολίτσης, Γουόρντεν.

ΑΟΤ Άλιμος - Αχαρναϊκός 0-1

Σημαντικό διπλό στη μάχη που κάνει για παραμονή πέτυχε ο Αχαρναϊκός που επικράτησε με 1-0 του Αλίμου χάρη σε γκο λτου Ταμπάκη στο 53ο λεπτό. Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Άλιμος ­(Π. Δημητρίου): Σταυριανός, Σταύρου(83' Τιάγκο), Καρακώστας, Ιωάννου, Μπέριεξ, Μπονγκ, Σαγανάς, Ντα Σίλβα(62' Καρδάρης), Καραμέρης, Νικολόπουλος, Παντελής(46' Γαβριήλ)
Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Νιάρος, Μωυσιάδης, Ιορδανίδης, Ιωαννίδης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος(79' Χατζηκοσμάς), Ταμπάκης, Τσιάμης, Εμέκα, Ίλιεφ(65' Αθανασίου)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λάρισα - Αιγινιακός 2-0

Την τελευταία της ευκαιρία είχε η Λάρισα για να παραμείνει σε τροχιά... πλει-οφ και οι «βυσσινί» δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουμε 2-0 του Αιγινιακού. Μόλις στο 3' ο Μπόγιοβιτς άνοιξε το σκορ μετά από διπλή προσπάθεια και στη συνέχεια έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Τελικά στο 84' ο Ενγκεσάν «κλείδωσε» το τρίποντο για την ΑΕΛ.

ΑΕΛ (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Φλεριβάλ, Μπανούσης, Σερτζίνιο (55' Ενγκεσάν), Γιάντσης(46' Ρίστοβιτς), Ελιομάρ, Μπόγιοβιτς(63' Ζαχαράκης)

Αιγινιακός (Σ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιατζιτζόγλου(63' Πόποβιτς), Λιόλιος, Μπερτέν, Φαμπίνιο(79' Αχαλινόπουλος), Ντίντακ, Πολύζος, Κυνηγόπουλος, Γουέλκαμ, Μπονίγια

Keywords
Τυχαία Θέματα