Νέστα: Βιάζονται να ξεγράψουν την Μίλαν

12:23 9/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 11 αγωνιστικές στην Serie A, η πλειοψηφία του ιταλικού Τύπου θεωρεί πως ο εφετινός τίτλος θα κριθεί ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ίντερ με τον Αλεσάντρο Νέστα να διαφωνεί σημειώνοντας πως πολλοί βιάζονται να ξεγράψουν την Μίλαν η οποία θα ανακάμψει βαθμολογικά.

Σε δηλώσεις του ο πρώην στόπερ της Μίλαν τόνισε: "Οι εφημερίδες βιάζονται πολύ να ξεγράψουν την Μίλαν. Είναι πολύ νωρίς να πεις ότι ο τίτλος θα κριθεί

μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ. Σας υπόσχομαι ότι μέχρι το τέλος της σεζόν οι πρώην συμπαίκτες μου θα είναι εκεί. Δεν ξέρω πώς μπορεί να εξηγηθεί η κρίση. Πολλοί ποιοτικοί παίκτες έχουν φύγει από την ομάδα, αλλά δεν θα πάρει πολύ χρόνο ακόμη για να ανακάμψουν. Είναι μια καλή ομάδα και έχουν την ψυχολογία για να ανέβουν στην βαθμολογία".
Για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που δημοσιεύματα τον θέλουν σύντομα να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μίλαν, ο Νέστα δήλωσε: "Ο Αλέγκρι θα τα καταφέρει σίγουρα. Είναι πολύ τυχερός που η Μίλαν είναι παραδοσιακά μια ομάδα που δεν... καίει της προπονητές της. Είναι ένας καλός άνθρωπος και κάνει καλή δουλειά, συνεπώς τα πράγματα θα πάνε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα