Νέο ξεκίνημα για Λεβαδειακό

21:42 2/7/2012 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη τους συνάντηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012 - 2013 είχαν σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό στάδιο Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και στη συνέχεια η πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Την πρώτη τους προπόνηση με τον Λεβαδειακό πραγματοποίησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Γεωργίου, Κασμερίδης, Miljevic και Τσιντώτας.
Στην προπόνηση έλαβαν μέρος και οι Βαφέας και Μανωλάς, προερχόμενοι από Αγροτικό Αστέρα και Θρασύβουλο

αντίστοιχα, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της ομάδας και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του κ. Παράσχου.
Το πρόγραμμα της προετοιμασία θα ακολουθήσουν και οι προερχόμενοι από την ομάδα Νέων Κ20 του Λεβαδειακού Ζαννιάς και Γκριτζάπης.
Απών από την πρώτη προπόνηση τις ομάδας ήταν ο Napoleoni, οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια.
Στο επίσημο site του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου έκαναν δηλώσεις ο Πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας.
Ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Αριστείδης Ρούσσαρης δήλωσε:
«Ευελπιστούμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή. Εγγύηση αποτελούν η αγάπη του ιδιοκτήτη κ. Κομπότη για την ομάδα, ο κύριος Παράσχος, με τους συνεργάτες του και ο κορμός των παικτών που αποτέλεσαν πέρσι μία όμορφη ποδοσφαιρική οικογένεια. Με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, που ελπίζουμε φέτος να είναι πιο μεγάλη, αλλά και με την εργασία και στις ομάδες υποδομής, στόχος και σκοπός μας είναι να αποτελέσει ο Λεβαδειακός τη νέα δύναμη του ελληνικού επαρχιακού ποδοσφαίρου.»
Από την πλευρά του, ο κ. Παράσχος δήλωσε:
«Ξεκίνημα μιας νέας σεζόν! Έχουμε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά πιστεύω ότι και τα παιδιά που θα έρθουν θα είναι αξιόλογα και όλοι μαζί, με πολύ δουλειά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία αξιόλογη ομάδα, που θα παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, ώστε να έχουμε μία ανάλογη με την περσινή πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα