Νεϊμάρ: Θέλω χρόνο να προσαρμοστώ

13:14 31/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στα τελευταία λεπτά του φιλικού προετοιμασίας κόντρα στην Λέγκια Γκντανσκ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά και την περηφάνια του αλλά σημείωσε πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, νιώθω πολύ περήφανος που αγωνίστηκα με την Μπάρτσα. Χρειάζομαι βέβαια λίγο ακόμα χρόνο ώστε να προσαρμοστώ και να αποκτήσω

ξανά την φόρμα μου".
Ο Νεϊμάρ μίλησε και για την συνεργασία του με τον Λιονέλ Μέσι: "Χαίρομαι να συνεργάζομαι με τον Μέσι. Είναι ένα είδωλο για μένα και είναι σπουδαίο να παίζουμε μαζί. Ένας μεγάλος παίκτης και ένας ακόμα μεγαλύτερος άνθρωπος".
Για τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, τον Χεράρδο Μαρτίνο, ο Νεϊμάρ δήλωσε: "Με τον Μαρτίνο έχω μιλήσει λίγο και όλοι τον περιμένουμε. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη από την διοίκηση, αλλά και από τους παίκτες".
Ο Νεϊμάρ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο "Καμπ Νου" με την φανέλα της Μπαρτσελόνα στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην παλιά του ομάδα, την Σάντος, με τον Βραζιλιάνος επιθετικό να δηλώνει: "Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο ευχαρίστησα τον Θεό. Είναι μεγάλη τιμή να παίζει κανείς εδώ. Σίγουρα το παιχνίδι με την Σάντος θα είναι περίεργο αλλά πλέον ανήκω στην Μπαρτσελόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα