Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Έντσον Ράμος

18:08 28/4/2014 - Πηγή: AEK365

Σελίδα στην καριέρα του αλλάζει οριστικά ο Έντσον Ράμος. Ο 27χρνος Βραζιλιάνος που πέρασε και από την ΑΕΚ, μετά από διετή παραμονή στη Μότζι Μιρίμ, ανακοινώθηκε σήμερα από την Τζόινβιλ. Ο αθλητικός διευθυντής της Τζόινβιλ, Σέζαρ Σαμπάιο, παρουσίασε τον παίκτη σε γνωστό ξενοδοχείο της Σάντα Καταρίνα και δήλωσε: «Έρχεται από τη Μότζι Μιριμ, όπου έχω ένα πρόσωπο που θεωρώ αδερφό μου. Τον Ριβάλντο. Παρακολουθούσαμε τον Ράμος εδώ και καιρό και καταλάβαμε πόσο πολύ μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μάλιστα ο Ράμος είχε συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο με τη Μιρίμ πριν μερικές ημέρες, αλλά η Τζόινβιλ κινήθηκε και τν απέκτησε άμεσα.

Από τη μεριά του ο πρώην άσος της ΑΕΚ, δήλωσε: «Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Τζόινιβιλ ρώτησα κι έμαθα για την ομάδα και μου είπαν τα καλύτερα. Μου είπαν ότι γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο και πως άμεσα θα αγωνίζεται στην 1η κατηγορία. Κανονικά την Κυριακή είχα αγώνα με τη Μότζι Μιρίμ, αλλά η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και είμαι έτοιμος να βοηθήσω άμεσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα