Νέα νίκη και πρόκριση

22:07 23/12/2012 - Πηγή: AEK365

Με νέα νίκη (2-0), αυτή τη φορά μέσα στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε πανάξια την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ο Φωστήρας.

Το ματς

Το γεγονός πως ο ΠΑΣ Γιάννενα επικράτησε πριν δύο εβδομάδες του Πανσερραϊκού στην Ήπειρο με 1-0, δεν σημαίνει

πως στην μακεδονική πόλη θα υπερασπίζονταν το σκορ του πρώτου γύρου παίζοντας άμυνα. Οι Γιαννιώτες μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να πετύχουν πρώτοι γκολ και να «τελειώσουν» την υπόθεση πρόκριση. Πίεσαν σαν να είναι αυτοί γηπεδούχοι, έκλεισαν στα καρέ τους τον Πανσερραϊκό και δικαιώθηκαν. Ο Νικλητσιώτης στο 35' άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ και οι όποιες ελπίδες είχαν οι αντίπαλοι του, άρχισαν να εξανεμίζονται.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος αλλά σιγά-σιγά ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και το 2-0 με τον Ίλιτς στο 57' ήταν οριστική... ταφόπλακα για τις Σέρρες. Διάθεση για παιχνίδι από εκεί και έπειτα δεν υπήρχε και το τελικό 2-0 ήταν και το δικαιότερο αποτέλεσμα.

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ (69' Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Καρακώστας (59' Παντελιάδης'), Καρασαλίδης, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Κιάσσος, Κόντος, Τσούτσης (55' Τριανταφύλλου), Σερέκας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Λίλα, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος (63' Ντάσιος), Τσουκαλάς, Γεωργίου (69' Βίλα), Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (81' Ιωάννου), Ίλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα