Νέα δεδομένα για Ιμπραΐμοβιτς

22:42 11/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει επανέλθει με πρόταση 65 εκατ. ευρώ για τους Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και αφού ο μάνατζερ του 30χρονου είχε συνάντηση που διήρκησε 4 ώρες στα γραφεία της Μίλαν πέταξε στη συνέχεια για την Σουηδία προκειμένου να σχεδιάσουν τις κινήσεις τους για το μέλλον. Πλέον η μπάλα περνάει στα πόδια του Ζλάταν, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να κάνει μόνο κινήσεις-μπαλώματα και να μην ενισχύεται σημαντικά σε θέσεις που πονάει.
Ο Ιμπρα δεν έχει πειστεί σε καμία περίπτωση με το project

των Ροσονέρι και παρότι είχε αποφασίσει να μείνει στο «Σαν Σίρο» τώρα έχει την επιλογή να μετακομίσει στην Γαλλία και φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Από την άλλη, μπορεί να είναι μία κίνηση του Ιμπρα με την οποία να θέλει να πιέσει τη διοίκηση της Μίλαν να κάνει μεγάλες μεταγραφές ή τουλάχιστον να προσπαθήσει να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική ενόψει της νέας σεζόν.
Μαζί με τον Ραϊόλα, για την Σουηδία πέταξε και ο δικηγόρος, Βιτόριο Ρίγκο, ειδικός σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με συμβόλαια.
Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ η Μίλαν τα έχει βρει με την Παρί για το διπλό deal στα 65 εκατ. ευρώ και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ένας από τους δύο, είναι ή και οι δύο ή κανένας. Πλέον είναι στο χέρι του Ιμπραΐμοβιτς να αποφασίσει τι θα κάνει και όπως προκύπτει από δημοσιεύματα ο Σουηδός έχει ήδη πάρει τηλέφωνο τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Μάξουελ, για να το ρωτήσει πως είναι η ζωή στην Γαλλία και την Ligue1.

Keywords
Τυχαία Θέματα