Νέα μπλεξίματα για Άρμστρονγκ

17:38 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο αθλητικό ζήτημα, η Παγκόσμια υπηρεσία αντιντόπινγκ (WADA) έχει μπροστά της 21 ημέρες για να αποφασίσει αν θέλει να κάνει ένσταση στη συγκεκριμένη απόφαση και να προσφύγει στο CAS. Η ΔΟΕ από την άλλη, όπως είναι ήδη γνωστό, αναζητά τρόπους για να του αφαιρέσει το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο από τους αγώνες του Σίδνεϊ.

Υπάρχουν όμως και πιο σημαντικές «μάχες» που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο Αρμστρονγκ. Αυτές που αφορούν τα οικονομικά ζητήματα.

Η SCA Promotions, μία ασφαλιστική εταιρία με έδρα το Ντάλας, είναι σχεδόν αποφασισμένη να ξεκινήσει τη διαδικασία διεκδίκησης των πριμ που είχε δώσει στον Αμερικανό για τις διαδοχικές νίκες του στο Γύρο Γαλλίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές θα βρεθούν αντιμέτωπες σε ένα δικαστήριο. Το 2005 ο Αρμστρονγκ είχε μηνύσει την εταιρία για να την αναγκάσει να του δώσει το πριμ για τη νίκη της προηγούμενης χρονιάς. Η εταιρία αρνούνταν εξαιτίας της έκδοσης βιβλίου- το «L.A. Confidentiel» που κατηγορούσε τον ποδηλάτη για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Τελικά
κατέληξαν σε συμβιβασμό, με την εταιρία να καταβάλει στον Αρμστρονγκ 7,5 εκ. δολάρια. Τώρα όμως, με τις εξελίξεις να δικαιώνουν απόλυτα τις υποψίες της εταιρίες, ίσως η «μάχη» ξεκινήσει πάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα