Νασρί: Ψεύτης ο Μαντσίνι, καλύτερος ο Βενγκέρ

13:54 2/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το 4-0 της Μάντσεστερ Σίτι, επί της Νιούκαστλ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είπε, χαριτολογώντας, πως θέλει να δώσει μπουνιά στον Σαμίρ Νασρί γιατί, όπως υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός, δεν δίνει πάντα το 100%. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ενοχλήθηκε και δεν δίστασε να υποστηρίξει πως ο προπονητής του δεν λέει την αλήθεια.

Σε δηλώσεις του ο Νασρί τόνισε: "Ξέρω καλά πως δεν κάνω καλή σεζόν και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Όταν όμως ο προπονητής λέει πως προσπαθώ στο 50%, δεν είναι αλήθεια".
Στην συνέχεια, ο Νασρί αναφέρθηκε

στον πρώην προπονητή του στην Άρσεναλ, τον Αρσέν Βενγκέρ: "Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα. Με καταλάβαινε περισσότερο από τον καθένα και μου έδωσε να καταλάβω τις δυνατότητες μου. Του είμαι ευγνώμων για τον ρόλο που έπαιξε στην καριέρα μου".
Για την αποχώρηση του από την Άρσεναλ, ο Νασρί σημείωσε πως "δεν έφυγα από την Άρσεναλ για τα χρήματα. Δεν είναι ίδια ομάδα με την Μάντσεστερ Σίτι. Τώρα παίζω σε μια καλύτερη ομάδα, πήρα ένα πρωτάθλημα, ενώ η Άρσεναλ δίνει μάχη για να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα