Ναδάλ: Να ξεπεράσω τον Μποργκ

17:06 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Να ξεπεράσει τον Μπγιόρν Μποργκ σε κατακτήσεις Ρολάν Γκαρός θέλει ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας, βρίσκεται στο Ντουμπάι όπου θα συμμετάσχει σε τουρνουά, τόνισε πως το να πετύχει κάτι τέτοιο είναι μεγάλο επίτευγμα και ταυτόχρονα του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για το Όπεν της Γαλλίας. Παράλληλα ο πολυνίκης του διάσημου γαλλικού τουρνουά τόνισε πως το Ολυμπιακό τουρνουά στο Λονδίνο είναι

το πέμπτο σημαντικότερο της χρονιάς για εκείνον, ωστόσο θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

«Αν μπορούσα να επιλέξω ένα τουρνουά το 2012 θα ήταν το Ρολάν Γκαρός. Έχω έξι τίτλους και μοιράζομαι την ίδια θέση με τον Μποργκ. Το να τον ξεπεράσω αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μένα και θα είναι πραγματικά μεγάλο επίτευγμα» είπε αρχικά ο Ισπανός, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Το ολυμπιακό τουρνουά είναι το πέμπτο σημαντικότερο τουρνουά της χρονιάς. Μια ολυμπιακή χρονιά προκαλεί μεγαλύτερη πίεση και λιγότερη ξεκούραση, αφού προστίθενται επιπλέον δέκα μέρες στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Θα προσπαθήσω να είμαι καλά προετοιμασμένος στο Λονδίνο. Η διοργάνωση είναι σημαντική, αν και νομίζω πως η εμπειρία είναι ακόμα σπουδαιότερη».

Keywords
Τυχαία Θέματα