«Να βγάλουμε τσαμπουκά»

11:09 13/1/2013 - Πηγή: AEK365

H AEK μετά από καιρό έβγαλε μία ποδοσφαιρική... αλητεία μέσα στο γήπεδο. Ένα πάθος, έναν τσαμπουκά με διάρκεια. Αυτή η συνολική... μετάλλαξη οφείλεται και σε κάποιες συζητήσεις που είχαν κάνει μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές πριν τον αγώνα, αλλά και όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Οι ποδοσφαιριστές, έχοντας πλήρως αντιληφθεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, ότι πλέον δεν παίρνει κανέναν να μη δίνει το 100% στο γήπεδο και πως το χθεσινό ματς

ήταν "ζωής ή θανάτου", στην ουσία ντόπαραν ψυχολογικά ο ένας τον άλλον...
Όλα αυτά τόσο πριν το ματς, όσο και κατά διάρκεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι νέοι παίκτες της ΑΕΚ (κυρίως οι Πετρόπουλος και Μητρόπουλος) θέλησαν και συζήτησαν πολλές φορές με συμπαίκτες τους τονίζοντάς τους ότι "πρέπει να... σκυλιάσουμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε". Όπως και τελικά συνέβη. Ακόμη και την ώρα του αγώνα οι περισσότεροι παίκτες φώναζαν ότι δεν πρέπει κανείς να τα παρατήσει, πως όλοι πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν και πως το γκολ θα έρθει.
Η συνέχεια για την ΑΕΚ πρέπει να είναι ανάλογη και φυσικά στόχος των παικτών είναι να βγάλουν αυτό τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και στα υπόλοιπα παιχνίδια... Να πάρουν την κατάσταση πάνω τους και να βγάλουν την ΑΕΚ από το βαθμολογικό τέλμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα