Να… πεθαίνεις για αυτές

17:02 15/7/2012 - Πηγή: AEK365

21) Βαρόνη (G.I. Joe - Σιένα Μίλερ)

Στο κόμικ (εγκληματικό λάθος) δεν είχε δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη σεξουαλικότητα της Βαρόνης. Η Σιένα Μίλερ αποκατέστησε την αδικία και ποτέ πια η κυρία της Κόμπρα δεν θα είναι απλά κάποια που γουστάρει τύπους με σιδερένια κεφάλια.

20) Poison Ivy (Batman & Robin - Ούμα Θέρμαν)

Στην χειρότερη ίσως ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπάτμαν η Ούμα Θέρμαν ήταν μια όαση. Άγρια, σέξι και με πάθος για την κηπουρική και τη φύση. Τι άλλο

μπορεί να ζητήσει κανείς;

19) Lady Deathstrike (X-Men 2 - Kelly Hu)

Το πιο θανάσιμο μανικιούρ στην ιστορία. Ττο μικρό πέρασμα της από τη δεύτερη ταινία των X-Men μόνο απαρατήρητη δεν ήταν. Κάποιος άλλωστε έπρεπε να μάθει στον Wolverin ότι δεν έχει μόνο αυτός νύχια.

18) Ο διάβολος (Bedazzled - Λιζ Χάρλεϊ )

Καλός ο Ρόμπερ ντε Νίρο (Δαιμονισμένος Άγγελος), καλός ο Αλ Πατσίνο (Ο δικηγόρος του διαβόλου) αλλά σαν Λιζ Χάρλεϊ δεν είναι. Ο πιο σέξι διάβολος που είδαμε ποτέ έστω και αν η ταινία δεν βλεπόταν.

17) Ασάμι Γιαμαζάκι (Audition - Εΐχι Σίινα)

Αυτό το κορίτσι πρέπει να το αγαπήσεις πολύ και να μην έχει μάτια για καμία άλλη. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να σε βρουν σε... δόσεις. Η κυρία Ασάμι έχει ένα περίεργο κόλλημα με τις επεμβάσεις.

16) T-X (Τerminator 3 - Κριστάνα Λόκεν)

Από το να σε κυνηγάει ο Σβαρτσενέγκερ ή ο Ρόμπερτ Πάτρικ καλύτερα να το κάνει μια πανύψηλη (1.80), ξανθιά, πρώην μοντέλο με ρίζες από τη Νορβηγία. Τουλάχιστον θα πας ευχαριστημένος.

15) Φάτιμα Μπλας (Never say Never again - Μπάρμπαρα Καρέρα)

Πίσω στο 1983 το μοντέλο από τη Νικαράγουα είχε τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνιση της σαν Φάτιμα Μπλας. Αγαπούσε υπερβολικά το φίδι της, τα αποκαλυπτικά ρούχα και τα ψηλοτάκουνα. Τελικά μετά τη μάχη της με τον Σον Κόνερι μόνο το τελευταίο έμεινε.

14) Γκόγκο Γιουμπάρι (Kill Bill Vol 1'- Τσιάκι Κουριγιάμα)

Το γλυκό κοριτσάκι με τη σχολική στολή μπορεί να σου ανοίξει το κεφάλι πριν καν καταλάβεις τι έγινε. Το αγαπημένο της... gadget είναι ένας κεφαλοθραύστης με πολλές δυνατότητες.

13) Ξένια Ονατόπ (James Bond: Golden eye - Φάμκε Γιάνσεν)

Η γυναίκα που σκοτώνει με το σεξ. Μπορεί να μοιάζει ιδανικό αλλά δεν θα ήθελες ποτέ τα πόδια της να τυλιχθούν γύρω σου. Ο ρόλος που απογείωσε τη Φάμκε Γιάνσεν και την τοποθέτηση ψηλά στη λίστα με τις πιο ερωτικές ηθοποιούς.

12) Ο-Ρεν Οσίι (Kill Bill Vol. 1' - Λούσι Λιού)

Αν της αντιμιλήσεις ή πεις κάτι για την καταγωγή της μπορεί να βρεθείς ξαφνικά χωρίς κεφάλι. Η ασιατική της ομορφιά δεν πάει πακέτο με τη γλυκύτητα. Με το σπαθί της λύνει όλα τα προβλήματα και ας έμεινε στο τέλος χωρίς σκαλπ.

11) Λόλα (Transporter 2 - Κέιτα Νάουτα)

Άντε τώρα να θέλεις να μεταφέρεις κάτι και να έχει να τα βάλεις με τη Λόλα. Δεν το πας ούτε δύο τετράγωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα