«Να περιμένει να πάρω σύνταξη ο Ντε Χέα»

12:42 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τα καλύτερα είχε να πει για τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο Άντερ Λίντεγκααρντ με τον Δανό πορτιέρο ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως δεν θα αφήσει τον Ολλανδό συμπαίκτη του να δείξει το ταλέντο του και τον κάλεσε να περιμένει μέχρι ο ίδιος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Σε δηλώσεις του ο 27χρονος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε για τον συμπαίκτη του: "Ο Νταβίντ έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, είναι εκρηκτικός και δυνατός. Είναι μόλις 21 ετών, αλλά οι δυνατότητες του είναι πολλές και δεν υπάρχει

αμφιβολία πως κάποια στιγμή θα γίνει ο καλύτερος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δουλειά μου είναι να μην το αφήσω αυτό να γίνει μέχρι να πάρω σύνταξη, δηλαδή σε περίπου δέκα χρόνια. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν όσο περισσότερο γίνεται και εγώ δεν διαφέρω. Θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω. Μου αρέσει να δουλεύουμε μαζί. Είναι πρόσχαρος και έξυπνος, με καλή συμπεριφορά πάντα. Βλέπουμε το ποτήρι ή μισοάδειο ή μισογεμάτο και για αυτό πρέπει να πιέζουμε ο ένας τον άλλο προς την σωστή κατεύθυνση. Αυτό είναι καλό και για τους δυο, σε κάθε παιχνίδι, ο τελευταίος που λέει καλή επιτυχία στον τερματοφύλακα είναι ο άλλος τερματοφύλακας".

Keywords
Τυχαία Θέματα