«Να παλέψουμε...»

23:34 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης της Σερβίας ενόψει της αναμέτρησης για τις θέσεις 7-8 του Eurobasket, η οποία θα κρίνει και το πού θα καταλήξει το τελευταίο εισιτήριο για Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.«Δεν υπήρχε χρόνος για να αντιδράσουμε μεταξύ των δύο παιχνιδιών. Χάσαμε το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. Δεν είχαμε καμία αντίδραση στην άμυνα. Η Σλοβενία σημείωσε 53 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν φανερό πως ο έλεγχος του παιχνιδιού

μας δεν ήταν στο κατάλληλο επίπεδο. Ήταν σαν να έπαιζαν δύο ομάδες με διαφορετική ταχύτητα. Tο δεύτερο ημίχρονο, κατά την άποψή μου, ήταν καλύτερο. Σε ένα σημείο ήμασταν πολύ κοντά, αλλά όταν έχεις βρεθεί πίσω με 20 πόντους είναι δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο ρυθμό. Πρέπει να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Έχουμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε και να αντιδράσουμε», δήλωσε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκoβιτς, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω αν έχει χαλάσει το κλίμα στην ομάδα, αλλά πρέπει να δώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη στους παίκτες μετά τις δύο ήττες. Πρέπει να παλέψουμε στο επόμενο παιχνίδι. Τα έχω κάνει όλα και καταλαβαίνω τους νεαρούς παίκτες. Αν υλοποιήσουμε τον στόχο μας, θα έχουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, στο οποίο λίγοι πίστευαν πριν από την έναρξη του Eutobasket».

Keywords
Τυχαία Θέματα