«Να μην απογοητεύσω τους οπαδούς της ΑΕΚ»

10:41 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενη για την επιστροφή της στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ΑΕΚ παρουσιάστηκε η Μαρίσα Φερνάντες, μιλώντας στη SportDay.

Η 31χρονη κεντρική βρίσκεται με την εθνική Ισπανίας σε προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τόνισε πως όταν έρθει η στιγμή θα είναι απολύτως έτοιμη για τη νέα σελίδα στην καριέρα της.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε η Ισπανίδα αθλήτρια

στη SportDay

Για την επιστροφή της στην Ελλάδα και για την ΑΕΚ

«Δεν ξέρω πότε θα έρθω στην Αθήνα, πρέπει πρώτα να αγωνιστώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα της χώρας μου. Αρχίζουμε στις 6 Σεπτεμβρίου. Αλλά όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου εκεί, θα είμαι απολύτως έτοιμη για τη νέα μου ομάδα, την ΑΕΚ.

Το να επιστρέφεις στην Αθήνα, είναι σαν να γυρίζεις στο σπίτι. Είμαι ενθουσιασμένη και ταυτόχρονα αγχωμένη για την επιστροφή μου, αλλά και χαρούμενη που θα ξαναδώ παλιές μου συμπαίκτριες και ανυπομονώ να νιώσω και πάλι τον παλμό των οπαδών».

Για τον λόγο που αποφάσισε να έρθει ξανά στην χώρα μας:

«Οταν αγωνιζόμουν στον Παναθηναϊκό, ήταν η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου και για τους φίλους του "τριφυλλιού" αισθάνομαι σεβασμό και στοργή. Είναι μέρος της καρδιάς μου και τώρα ανοίγεται μια καινούργια σελίδα στη ζωή μου, εκεί όπου θέλω πάνω απ' όλα να μην απογοητεύσω τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Είναι η νέα μου ομάδα, το νέο μου όνειρο, θα δουλέψω σκληρά και ελπίζω να ευχαριστηθούν το παιχνίδι μου. Θέλω να με αγαπήσουν, όπως είχαν κάνει και αυτοί του Παναθηναϊκού. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα μεταξύ των οπαδών, οι μεν είναι το παρελθόν μου, οι δε το μέλλον μου. Τώρα είμαι "κίτρινη", αλλά πάντα θα υπάρχει μέσα μου το "πράσινο" κομμάτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα