«Να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος»

17:52 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο θα αγωνιστεί για την 8η αγωνιστική της Α1 ο Πανελευσινιακός και αυτό που θέλει ο Γιώργος Σκαραφίγκας είναι να μείνει η ομάδα του στο παιχνίδι μέχρι την τελευταία περίοδο.«Άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας μας περιμένει στη Νέα Σμύνρη. Θεωρώ ότι ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που έχουν φιλοδοξίες και περίσσιο ταλέντο.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς Ειναι να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κρατηθούμε στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο που εκεί μπορεί να παιχτούν όλα», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πανελευσινιακού.

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο μίλησε και ο Χρήστος Δεληγιάννης που τόνισε: «Ξέρουμε ότι το έργο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι αρκετά δύσκολο. Ο Πανιώνιος είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με γεμάτο ρόστερ και πολύ ποιοτικό. Εμείς θα κοιτάξουμε σε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα ώστε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα