«Να μας γίνει μάθημα»

19:17 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Προσοχή και στα 40 λεπτά του αγώνα με το Περιστέρι ζητά ο προπονητής του Ικάρου, Γιώργος Καλαφατάκης. «Ο αγώνας με το Περιστέρι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πολύ καθοριστικό, ιδιαίτερα για τον αντίπαλο μας. Το Περιστέρι είναι μια νεανική ομάδα γεμάτη ενέργεια και ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια», τόνισε ο προπονητής του συλλόγου της Καλλιθέας

και πρόσθεσε: «Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα παρά τα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Πιστεύουμε πως θα έχουμε μια καλή παρουσία και ελπίζουμε το παρ' ολίγον πάθημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον ΚΑΟΔ να μας γίνει μάθημα για τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Ο σέντερ της ομάδας, Βασίλης Σίμτσακ, τόνισε: «Η νίκη επί του ΚΑΟΔ ήταν σημαντική, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή. Έχουμε δουλέψει αρκετά με τον καινούριο κόουτς και προσαρμοζόμαστε στην φιλοσοφία του. Ελπίζω πως στον αγώνα με το Περιστέρι, θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και θα έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας. Ο αντίπαλος μας είναι δυνατός στην έδρα του κι έχει ανάγκη τη νίκη, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα