«Να κλείσουμε με νίκη»

18:42 2/5/2014 - Πηγή: AEK365

Αυλαία στο κλειστό της Πυλαίας θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Basket League ΟΠΑΠ υποδέχεται τον Ίκαρο Χαλκίδας, όπως είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος. «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι έχει μεγάλη σημασία για τον αντίπαλό μας, αλλά κι εμείς θέλουμε να κλείσουμε με νίκη αυτό το κομμάτι

της σεζόν και να μπούμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα πλέι οφ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε όλα αυτά για τα οποία δουλεύουμε το τελευταίο διάστημα».

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, από την πλευρά των παικτών, ανέφερε: «Και το παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας θέλει προσοχή, θέλει συγκέντρωση για να κλείσουμε με καλό τρόπο την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να μπούμε πλέον στα πλέι οφ, όπου εκεί θα κριθούν όλα για τη φετινή προσπάθειά μας. Είχαμε αρκετά μεγάλη περίοδο χωρίς αγωνιστικές δραστηριότητες και τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για το παιχνίδι του Σαββάτου (03/05), αλλά και για τα ματς των πλέι οφ που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά».

Keywords
Τυχαία Θέματα