«Να γίνει η ΑΕΚ μεγάλη ομάδα»

21:52 2/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Κλαρούδας μίλησε στο aek365 και τόνισε πως στόχος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ είναι η επιστροφή στην Α1 και στις επιτυχίες. Ο Ενωσίτης τεχνικός στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο πλάνο, το οποίο θα περιέχει νεαρά παιδιά, κατά κύριο λόγο από τον Πανελλήνιο, τα οποία σε συνδυασμό με τους πιο έμπειρους που θα μείνουν στο ρόστερ θα παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Α2 και αν το επιτρέψουν οι συγκυρίες θα πάρουν και το εισιτήριο της ανόδου. «Είμαι

ικανοποιημένος για την συμφωνία μου με την ΑΕΚ. Πλέον κοιτάμε το πλάνο της επόμενης μέρας και στόχος μας είναι να βρούμε νέα παιδιά, τα περισσότερα σίγουρα θα είναι από τον Πανελλήνιο, ώστε μαζί με τους πιο έμπειρους να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα καταφέρει αν το βοηθήσουν οι συγκυρίες να ανέβει ακόμα και στην Α1, χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός. Θέλουμε να κάνουμε ξανά την ΑΕΚ μεγάλη ομάδα και πρωταγωνίστρια. Σε αυτό βέβαια θα περιμένουμε και την βοήθεια του κόσμου, με τον οποίο ως γνωστόν αποκτούμε μεγάλη δυναμική».

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως ένα θέμα που καίει είναι το γηπεδικό. Στην Ένωση έχουν κάνει κρούση εδώ και αρκετό καιρό στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, που βρίσκεται πάνω στην Εθνική Οδό, αφού μεγάλη επιθυμία είναι να συνεχιστεί η συνεργασίας τους και τη νέα σεζόν, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση. Οι Επιτροπές του γηπέδου, πηγαίνουν το θέμα από αναβολή σε αναβολή κι αυτό είναι κάτι που κρατάει το θέμα στάσιμο. Όπως κι αν έχει στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία, καθώς το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι θετικό και όλα δείχνουν πως η απάντηση θα είναι θετική.

Keywords
Τυχαία Θέματα