«Να γευτούμε νέες επιτυχίες, με τη στήριξη του κόσμου»

15:37 4/7/2013 - Πηγή: AEK365

Να δικαιωθούν οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν για τον Αστέρα από την περασμένη σεζόν θέλει ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια. «Να μην ξεχνάμε ότι ο Αστέρας μια ομάδα από το πουθενά, για 7ο χρόνο είναι στην Super League ,για δεύτερη χρονιά Europa League, για δεύτερο σερί χρόνο... Οι διακρίσεις για κάποιον που δεν έχει παρωπίδες είναι πολύ σημαντικές.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε

ότι ο Αστέρας έπαιξε 24 εντός έδρας παιχνίδια πέρσι. Οι μέσες τιμές πέρυσι ήταν 8, και 30 ευρώ για θ1, κανονικά εισιτήρια. Τι γεύτηκε ο φίλαθλος: είδε 11 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες, play off 2 νίκες, 1 ήττα, στο Europa είδε, 17 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες 44-17 γκολ. Στα παιχνίδια που είδε ένας φίλαθλος. Θέλω να πω ότι ο Αστέρας είναι σωματείο που βήμα- βήμα ανεβαίνει. Δεν είναι λίγο για μια ομάδα που ήταν στο τοπικό της Αρκαδίας. Βλέπουμε ότι κάθε χρόνο ο Αστέρας φέρνει κάτι καλύτερο στην ιστορία του. Αυτό ευελπιστούμε για φέτος. Εμείς ξεκινάμε με τα καλύτερα. Ξεκινάμε με ένα μειονέκτημα, ότι ο φίλαθλος πέρσι καλόμαθε και προσδοκά το ίδιο για φέτος. Πιστεύω ότι θα δικαιώσουμε τον φίλαθλο του Αστέρα και θα γευτούμε νέες επιτυχίες. Αν λέγαμε το ίδιο τέσσερα χρόνια νωρίτερα για το Κύπελλο, θα μειδιούσε ή θα μας κορόιδευε. Εμείς θέλουμε να διαψεύσουμε ευχάριστα.

Η ΠΑΕ προέβη σε νέα μείωση, της τάξης 25% για εισιτήρια από τις 8 Ιουλίου. Σε λίγο θα πάρετε έντυπο με τιμές εισιτηρίων. Πιστεύω ότι οι νέες τιμές, αν γίνει ανάλογη πορεία ήταν 8-10 ανά αγώνα, θα είναι ακόμα πιο κάτω. Γενναία προσπάθεια από τους Μπάκο, Καϋμενάκη γιατί χωρίς αυτούς, ο φίλαθλος δεν πάει πουθενά».

Δεν θα μπορούσε να αποφύγει ο πρόεδρος του Αστέρα ερωτήσεις για τις μεταγραφές, τονίζοντας: «Ποτέ μια μεταγραφή δεν ξέρεις ότι θα κάνει την διαφορά. Το scouting δουλεύει για ότι καλύτερο, Τις επόμενες ημέρες και κάνουμε προσπάθεια για 2-3 παίκτες στην διάθεση του κ. Τσιώλη. Το μπάτζετ είναι πάντα σταθερό και αυξανόμενο. Ο Αστέρας από λίγες ομάδες που από αδειοδότηση είναι καθαρός και χωρίς προβλήματα που δεν έχουμε αντιμετωπίσει παραμικρό πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα