«Να δώσουμε συνέχεια»

16:58 12/9/2013 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη τύπου ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό έδωσε ο Γιάννης Πετράκης, στην οποία σχολίασε την αγωνιστική κατάσταση του Εργοτέλη, την δυνατή έδρα του αντιπάλου και την επιρροή απ' τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Μετά από απραξία μιας εβδομάδας από τους επίσημους αγώνες, δίνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο είναι το πρώτο σε μια σειρά αγώνων που ακολουθούν.

Αντιμετωπίζουμε μια αξιόλογη ομάδα, η οποία δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρσι και διαθέτει μια δύσκολη έδρα. Εμείς, όπως κάνουμε

πάντα, κοιτάζουμε την ομάδα μας και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μας» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Εργοτέλη.

Οι ερωτήσεις που ακολούθησαν από τους εκπροσώπους του Τύπου:


Για την διακοπή του πρωταθλήματος και αν επηρεαστεί η ομάδα:
«Το νόμισμα έχει δύο πλευρές. Από τη μια η διακοπή είναι για όλες τις ομάδες, από την άλλη εμείς ήμασταν σε καλή κατάσταση, ωστόσο στην διακοπή προσπαθήσαμε μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις να διατηρηθούμε. Επίσης, κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μεχία και ο Πελέ, είχαν τον χρόνο να προετοιμαστούν και αυτό είναι θετικό».

Για τον θα γίνει άλλη μεταγραφική κίνηση:
«Δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή. Πιστεύω ότι είμαστε υπερπλήρεις και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ μας. Είναι σημαντικό που έχουμε πολλούς ικανούς παίκτες. Σεβόμαστε την προσωπικότητά τους και παράλληλα κάνουμε ό,τι καλύτερο για το συμφέρον της ομάδας μας».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:
«Ο Παναιτωλικός έχει καλή ποιότητα παικτών, ωστόσο και εμείς έχουμε σπουδαία ποιότητα. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας πρέπει να είναι πειθαρχία, συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία. Εκεί πιστεύω ότι θα κριθεί η έκβαση του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα