«Να δείξω την αξία μου στον Αστέρα»

19:26 7/4/2014 - Πηγή: AEK365

Σαν αντίπαλος επέστρεψε την Κυριακή στην Τρίπολη ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος μετά τον δανεισμό του στον Άρη, θέλει να γυρίσει και να καθιερωθεί στον Αστέρα, όπως είπε στον Αρκαδία 93.8.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακασέτα:

Για το πώς ένιωσε όταν επέστρεψε στην Τρίπολη: «Ήταν δύσκολα τα πράγματα όταν βρέθηκα στο γήπεδο του Αστέρα. Βρέθηκα αντιμέτωπος με καλούς φίλους. Με πολλούς κάνω από μικρός παρέα. Μετά προσπάθησα να το αποβάλλω. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο ειδικότερα για το χειροκρότημα του προς το πρόσωπο μου».

Για τη μέχρι πρότινος

παρουσία του στον Αστέρα: «Σίγουρα δεν έχω δείξει στον Αστέρα τις πραγματικές μου ικανότητες. Θέλω να επιστρέψω και να δείξω πραγματικά αυτά που αξίζω, με αποτέλεσμα να καθιερωθώ στην ομάδα, την οποία ανήκω».

Για το τι φταίει στον Άρη: «Δεν είμαι αρμόδιος για να κάνω κριτική για το τι έφταιξε στον Άρη. Ούτε λίγο-ούτε πολύ όλοι έφταιξαν για να φτάσει η ομάδα στο σημείο που έφτασε. Όλοι έχουν τις ευθύνες τους».

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Είναι μια ιστορία η οποία με στενοχώρησε αρκετά. Έγινε αυτό που έγινε με το γκολ που μέτρησε και δεν έπρεπε να μετρήσει. Πήγα να διαμαρτυρηθώ στον διαιτητή και αποβλήθηκα άδικα. Δεν ισχύει τίποτα από όσα έγραψε ο διαιτητής. Εγώ πήγα στον Άρη για να βοηθήσω την ομάδα. Όσοι είναι κοντά σε εμένα ξέρουν τι χαρακτήρας είμαι. Αυτά πέρασαν. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Έχουμε ένα τελευταίο ματς με τα Γιάννενα και πρέπει να είμαστε όπως πρέπει».

Για το πως είναι να αγωνίζεσαι χωρίς κίνητρο: «Είναι δύσκολο πράγμα να παίζεις χωρίς κίνητρο. Το μόνο κίνητρο που έχουμε είναι να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Παίζουμε μόνο για την ομάδα γιατί δεν πρέπει να πέσει σε ακόμα πιο χαμηλά επίπεδα. Μόνο αυτό είναι. Βέβαια δεν υπάρχει το άγχος που δεν υπήρχε πριν».

Για τους στόχους του: «Ο στόχος μου είναι μετά το εξάμηνο στον Άρη, να δείξω την πραγματική μου αξία στον Αστέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα