«Να μπούμε με το δεξί»

21:11 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες απέμειναν για το εναρκτήριο ματς της Εθνικής ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013.Αύριο στις 19:00 (ζωντανά από την ΕΤ-3) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί στο κλειστό της Μίκρας -3- στη Θεσσαλονίκη την Εθνική ομάδα της Κύπρου για τον 6ο όμιλο. Στην συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη στο Ολυμπιακό

Μουσείο Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και της Εθνικής ομάδας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, πλην όμως επεσήμαναν τις δυσκολίες των τεσσάρων αναμετρήσεων.

«Να μπούμε με το δεξί»
Τον λόγο πήρε πρώτος το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και παλιός διεθνής αθλητής Τόλης Αποστολίδης, ο οποίος τόνισε: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Κάνουμε μία νέα προσπάθεια και ελπίζω να μπούμε με το δεξί στο 2012. Εμείς θα είμαστε συμπαραστάτες σε όλη αυτή την προσπάθεια των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου και ευελπιστούμε πως θα έχουμε αίσιο τέλος και θα προκριθούμε στα τελικά. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά το Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού που ανά πάσα στιγμή είναι δίπλα μας και μας παρέχει απλόχερα τις εγκαταστάσεις του όποτε τις χρειαστούμε».

«Ξέρουμε τι θέλουμε»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης, ο οποίος θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής σχολίασε: «Η ομάδα της Κύπρου έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι αξιόμαχη και υπολογίσιμη σε κάθε ματς. Η Βοσνία είναι ανανεωμένη, μια ομάδα πολύ καλή με φιλοδοξίες. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια με παλιούς, έμπειρους παίκτες και προσπαθούμε να τους παντρέψουμε με νέους και φιλόδοξους αθλητές. Υπάρχει καλό κλίμα, όλα τα παιδιά έχουν ένα όραμα, μια ευκαιρία, γνωρίζοντας που βρισκόμαστε και που μπορεί να είμαστε. Με την απειλή της αγωνιστικής πτώσης που μπορεί να έχουμε μελλοντικά, ξέρουμε τι θέλουμε και για αυτό είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτή την προσπάθεια».

«Πονηρό παιχνίδι»
Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Γιώργος Χαλκίδης είπε: «Θα ήθελα να σταθώ στο πρώτο ματς με την Κύπρο. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο και πονηρό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Οι Κύπριοι είναι σαφώς πιο προετοιμασμένοι από εμάς, καθότι είναι μαζί από 17 Δεκεμβρίου και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί».

«Καθοριστικό το πρώτο ματς»
Ο δεξιός ίντερ της ομάδας και ένας εκ των αρχηγών της Αλέξης Αλβανός επεσήμανε: «Θεωρώ πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες με δεδομένο κιόλας πως είχαμε μόνο τρεις ημέρες προετοιμασίας μας. Το πρώτο ματς με την Κύπρο θα είναι καθοριστικό. Θα πρέπει να μπούμε με το δεξί στα προκριματικά, ώστε να συνεχίσουμε και να έχουμε βλέψεις για την πρωτιά του ομίλου. Από κει και πέρα η Θεσσαλονίκη έχει δείξει ότι πάντα στηρίζει το χάντμπολ και την Εθνική ιδιαιτέρως, οπότε θα του ζητήσουμε να το πράξει για άλλη μια φορά».

«Έχουμε ένα όραμα, ένα στόχο»
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πάντρεμα μεταξύ παλιών και νέων αθλητών οι εκπρόσωποι της Εθ
Keywords
Τυχαία Θέματα