Να μπει στην Ευρώπη με το… δεξί

23:51 28/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μεγάλη μέρα και ιστορική για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία δίνει τον πρώτο αγώνα στην ιστορίας της στην Ευρώπη απέναντι στην Βιζούρα και θέλει να πάρει τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυρες» αντιμετωπίζουν την ομάδα του Βελιγραδίου στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στις 19:00, στο πλαίσιο των «32» του CEV CUP και θέλουν να εκμεταλλευτούν την απειρία των αντιπάλων τους, αφού αποτελούνται από νεαρές αθλήτριες και

να φύγουν με μια πολύτιμη νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με μια ακόμα νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι (6/12) θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην Ένωση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και σε πιθανή απώλεια σετ δεν χάνεται τίποτα, λόγω του «χρυσού» σετ που θα πρέπει να παιχτεί για να βγει η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους «16».

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αρκετά καλό κλίμα με παίκτριες και τεχνικό τιμ να είναι έτοιμοι να δείξουν πως η πορεία τους στο Ελληνικό Πρωτάθλημα δεν είναι τυχαία και μπορούν να κάνουν κάτι παρόμοιο και εκτός συνόρων.

Ο Απόστολος Οικονόμου για αυτή την Ευρωπαϊκή, ιστορική «μάχη» έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του και δεν αντιμετωπίζει κανέναν πονοκέφαλο, ως προς το σχήμα που θα παρατάξει, αφού ακόμα και η Μπογιάνα Ντόγκανιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρούσε και βρίσκεται στα πλάνα του Ενωσίτη τεχνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα