Μουρίνιο: Σεβασμός στην Ατλέτικο

22:26 21/4/2014 - Πηγή: AEK365

«Μπορείτε να αντιληφθείτε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, ρίχνοντας απλά μια ματιά στην αίθουσα Τύπου» είτε ο τεχνικός των «μπλε» Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος πέταξε... ατάτες για αρκετά θέματα.

Πρώτον μίλησε για έναν αγώνα στον οποίο όλοι οι παίκτες και οι προπονητές θα ήθελαν να είναι αναμεμιγμένοι, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι καλύτερος προπονητής από εκείνον απάντησε: «Οχι δεν το νομίζω αυτό. Θεωρώ άδικο να συγκρίνεται ένας προπονητής με 15 χρόνια καριέρας, μ' έναν με πιο λίγα».

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε και για τον Τόρες και παραδέχτηκε: «Είναι

μεγάλος υποστηρικτής της Ατλέτικο. Θα έλεγα φανατικός. Και όσα λεπτά και αν αγωνιστεί αύριο θα παίξει ως επαγγελματίας»,.

Όταν ρωτήθηκε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το αν την είδε να κατακτά το κύπελλο Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα απάντησε: «Οχι. Εβλεπα το Σίτι-Σάντερλαντ και μετά είδα Πόρτο - Μπενφίκα. Αλλά μου αρέσει όταν η Ρεάλ κερδίζει τρόπαια και εγώ δεν είμαι εκεί»!

Φυσικά αναφέρθηκε και στην Ατλέτικο: «Εννοείται πως δεν πρόκειται να σας πω τίποτα για τις δυνατότητες της Ατλέτικο, το έκανα ήδη για τους παίκτες μου. Τους έχουμε αναλύσει και τους σεβόμαστε πολύ. Τους παρατήρησα πιο προσεκτικά από την κλήρωση και μετά και τους μελέτησα ιδιαίτερα.

Με ρωτάτε για τον Κουρτουά. Δεν μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων. O ημιτελικός θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια, συμβαίνει να κριθεί και στο πρώτο αλλά συνήθως χρειάζεται και το δεύτερο. Η Ατλέτικο θα κάνει το παν για τη νίκη αλλά το ίδιο ισχύει για μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα