Μουρίνιο: Πρόβλημα δικό τους, όχι δικό μας

11:14 7/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, το ενδεχόμενο η Ρεάλ Μαδρίτης να τερματίσει δεύτερη στον τέταρτο όμιλο είναι ορατό κάτι που θα είναι πρόβλημα όχι για την πρωταθλήτρια Ισπανίας αλλά για τις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους ομίλους τους όπως υποστήριξε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σε δηλώσεις του μετά το 2-2 κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Αν προκριθούμε δεύτεροι στον πιο δύσκολο όμιλο, τότε αυτό θα είναι πρόβλημα για τις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους άλλους ομίλους. Τις δυο φορές που κατέκτησα

το Τσάμπιονς Λιγκ, οι ομάδες μου τερμάτισαν δεύτερες στους ομίλους. Δεν υπάρχει κανένα δράμα. Παίξαμε εξαιρετικά κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και απόψε ήταν ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Κάναμε δυο σοβαρά αμυντικά λάθη, δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη κόντρα σε μεγάλες ομάδες θα σε... σκοτώσουν. Η Ντόρτμουντ μας πίεσε πολύ, στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή απόδοση, αλλά το δεύτερο ήταν διαφορετικό, μου άρεσε το δεύτερο μέρος".
Για την ατμόσφαιρα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Μουρίνιο δήλωσε: "Μετά από δυο χρόνια δεν εκπλήσσομαι. Αποδοκιμασίες, στήριξη, ένα κρύο γήπεδο... Είναι θέμα κουλτούρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα