Μουρίνιο: Προσοχή στη Σάλκε

17:45 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο «special one» μίλησε ενόψει του παιχνιδιού με τους «βασιλικούς μπλε» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», το βράδυ της Τετάρτης κι έκανε λόγο για πολύ δυνατή ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές εκτός έδρας.
«Η Σάλκε είναι πολύ δυνατή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν θα ήθελα να μιλήσω ξεχωριστά για κάποιον. Έχουν πολύ δυνατό σύνολο. Δεν μπορώ να ξέρω, βέβαια, αν θα έρθει η ομάδα εδώ για να κερδίσει καθαρά ή για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Όπως και να ‘χει, η Σάλκε έχει καλές επιδόσεις εκτός έδρας τόσο

στο γερμανικό πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ» ανέφερε ο Μουρίνιο, για να μιλήσει για το πρόβλημα που έθεσε νοκ - άουτ τον Φερνάντο Τόρες;
«Ο Τόρες έχει μυϊκό πρόβλημα κι έμεινε εκτός. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεών του για να μάθουμε το μέγεθος του προβλήματος. Οι Μπα και Ετό έχουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να παίξουν καλά και να διεκδικήσουμε με ακόμα μεγαλύτερες αξιώσεις τη φανέλα του βασικού τώρα που θα λείπει ο Τόρες».
Οι δηλώσεις του Μουρίνιο μετά την ήττα (2-0) από τη Νιούκαστλ, το Σάββατο, ήταν αρκετά σκληρές, έχοντας τονίσει πως επέλεξε 11... κακούς ποδοσφαιριστές για να παίξουν κόντρα στις «καρακάξες». Όταν ρωτήθηκε γι' αυτό, όχι μόνο δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος, αλλά υποστήριξε την άποψή του: «Είχα χρόνο να δω ξανά και να μελετήσω το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, αλλά δεν αλλάζω την απόφασή μου για το πόσο άσχημα παίξαμε. Θα κάνω αλλαγές στο ματς με τη Σάλκε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να εκληφθεί αυτό σαν τιμωρία για κάποιους που δεν έπαιξαν καλά το Σάββατο. Δεν είναι αυτό το ζήτημα...».

Keywords
Τυχαία Θέματα