Μουρίνιο: Παίξαμε σαν Ρεάλ

08:13 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ από την Μάντσεστερ Σίτι αλλά τελικά πήρε την νίκη με 3-2 γιατί, όπως είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο, έπαιξε σαν Ρεάλ με τον Πορτογάλο τεχνικό να απονέμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την ανατροπή.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ο κόσμος σίγουρα απόλαυσε αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες μου πάλεψαν σαν θηρία και ήταν απόλυτα αφοσιωμένοι στον στόχο. Κυριαρχήσαμε

στον αγώνα και παρότι βρεθήκαμε δυο φορές πίσω στο σκορ, συνεχίσαμε να έχουμε την υπεροχή, δεν τα παρατήσαμε και πήραμε την νίκη. Είμαι υπερήφανος για την απόδοση μας και το ίδιο θα ίσχυε και αν χάναμε, γιατί παίξαμε σαν Ρεάλ. Όμως δεν αξίζαμε να χάσουμε. Η ομάδα μου κατέθεσε ψυχή στο γήπεδο και πάλεψε ως το τέλος. Έδειξε ότι συνήλθε και όταν μπορείς να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Σίτι, τότε μπορείς να κερδίσεις τους πάντες. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος".
Για το γεγονός πως ο Σέρχιο Ράμος δεν ήταν στην βασική ενδεκάδα, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Ράμος. Σήμερα δεν τον χρησιμοποίησα για αγωνιστικούς λόγους. Δεν υπάρχει κανένα πειθαρχικό ζήτημα, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα