Μουρίνιο: Μας μένουν πέντε νίκες και μια ισοπαλία

12:56 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι ζορίστηκε αλλά τελικά κέρδισε 2-1 τη Στόουκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υποστηρίζει πως η ομάδα του χρειάζεται άλλες πέντε νίκες και μια ισοπαλία για να στεφθεί, και μαθηματικά, πρωταθλήτρια Αγγλίας.
Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Το πιο σημαντικό από όλα είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με στόχο έξι νίκες και μια ισοπαλία και τώρα μας μένουν πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Ελέγξαμε τον ρυθμό, όμως γενικότερα ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Δίκαια όμως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Έπρεπε

να αντιμετωπίσουμε μια πολύ κλειστή άμυνα".
Ο Μουρίνιο σχολίασε και το γκολ, από τα 50 μέτρα, του Τσάρλι Άνταμ με το οποίο η Στόουκ ισοφάρισε: "Ήταν ένα φανταστικό γκολ το οποίο θα ήθελε να πετύχει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Από τον Ντιέγκο Μαραντόνα μέχρι τον Λιονέλ Μέσι... Είναι σπουδαίο γκολ και θα έπρεπε ο τερματοφύλακας μας, εφόσον είχε βγει από την εστία του, να μπορεί να διαβάσει πιο γρήγορα το παιχνίδι και τη φάση και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως. Έγινε και φάουλ πάνω στον Αζάρ, όμως δεν θα πρέπει να περιμένουμε τον διαιτητή, αλλά να αναλαμβάνουμε δράση και να μην αφήνουμε να συμβαίνουν τέτοιες φάσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα