Μουρίνιο: Εξαιρετικός ο Τέρι

10:24 23/12/2014 - Πηγή: AEK365

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Τζον Τέρι έδωσε προβάδισμα στη Τσέλσι κόντρα στη Στόουκ, στο "Μπριτάνια", με τον Ζοσέ Μουρίνιο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό σημειώνοντας πως είναι πολύ επικίνδυνος και εξαιρετικός στις στημένες φάσεις και πως παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένος.
Σε δηλώσεις του μετά το 2-0 της Τσέλσι, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Είναι πολύ επικίνδυνος στις στημένες φάσεις. Είναι εξαιρετικός στον αέρα. Όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο είναι πάντα απειλή , αλλά πιο σημαντικό

για μένα είναι ο τρόπος που παίζει φέτος. Όταν ήρθα εδώ πέρυσι δεν ήταν στα καλύτερα του, η καριέρα του είχε πάνω-κάτω και δεν έπαιζε σταθερά για τη Τσέλσι. Τώρα, τα δυο τελευταία χρόνια παίζει σε κάθε παιχνίδι και για μένα παίζει στο ίδιο επίπεδο όπως το 2004-2007, όταν βρισκόμουν εγώ εδώ".
Για το γρήγορο γκολ, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Όταν σκοράρεις στο ξεκίνημα είναι πάντα σημαντικό, όχι τόσο πολύ όμως σε αυτό το γήπεδο, όπου είναι πάντα δυνατοί. Ο κόσμος είναι στο πλευρό τους και η ομάδα τους είναι πολύ συγκεντρωμένη. Έχουν καλούς παίκτες, καλό πάγκο και ο Μαρκ Χιούζ μπορεί να κάνει αλλαγές, γιατί έχει παίκτες για αυτόν τον σκοπό. Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη".
Ο Μουρίνιο δήλωσε επίσης πως "για να κερδίσεις εδώ πρέπει να παίξεις πολύ καλά. Το καταφέραμε γιατί προσαρμοστήκαμε στο στυλ παιχνιδιού τους όταν είχαν τη μπάλα. Όταν είχαμε κατοχή εμείς, προσπαθήσαμε να μην χάσουμε τη ταυτότητα μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα