Μουρίνιο: Ελπίζω να μείνει ο Τσεχ

10:56 19/8/2014 - Πηγή: AEK365

Για τον Πετρ Τσεχ μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το ματς με την Μπέρνλι όπου ο Τσέχος κάθησε στον πάγκο και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κουρτουά.

«Δεν ζήτησε να φύγει και ελπίζω να μην το κάνει. Θέλω να τον κρατήσω και ελπίζω να μείνει. Κανείς παίκτης δεν είναι χαρούμενος όταν δεν παίζει σε κάθε παιχνίδι. Μερικές φορές δεν είναι χαρούμενος ούτε όταν τον ξεκουράζεις και κάνεις rotation.
Δεν ξέρω έναν παίκτη που να μην είναι δυσαρεστημένος που δεν παίζει, αλλά ξέρω τον Πετρ για 10 χρόνια. Δεν θα είναι χαλαρός

και θα λέει: "Δεν έχω καμία ευκαιρία".
Θα λέει ακριβώς το αντίθετο, οπότε περιμένω από εκείνον την Τετάρτη να έρθει στην προπόνηση και να είναι κορυφαίος επαγγελματίας και να επιστρέψει στην δουλειά», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στον Ντιέγκο Κόστα τονίζοντας: «Το παιδί παρουσίασε σήμερα τον εαυτό του με έναν εκπληκτικό ύφος, με συναγωνισμό αλλά καθαρά και ευγενικά. Είχε ένα καθαρό πέναλτι και δεν πήρε κανένα πέναλτι, αλλά πήρε κίτρινη κάρτα. Το παιδί είναι απογοητευμένο. Ελπίζω να μην έχει άλλες άδικες αποφάσεις», είπε ο Πορτογάλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα