Μουρίνιο: Εγώ ποτέ δεν είπα ότι χρειάζομαι επιθετικούς

16:17 2/5/2014 - Πηγή: AEK365

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε και για τις μεταγραφές που θα κάνει η Τσέλσι το καλοκαίρι με τον Πορτογάλο να υπογραμμίζει πως ο ίδιος ποτέ δεν είπε πως χρειάζεται επιθετικούς.
Συγκεκριμένα, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Η μεταγραφική περίοδος όπως γνωρίζεται είναι κλειστή προς το παρόν. Ανοίγει το καλοκαίρι, οπότε μέχρι τότε είμαστε ήρεμοι. Δεν είμαστε σύλλογος που πουλάει

και αγοράζει, θα κάνουμε μία-δύο καλές προσθήκες. Εγώ ποτές δεν είπα ότι χρειάζομαι επιθετικούς. Ο Ντιέγκο Κόστα είναι αρκετά καλός, αλλά ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».
Για το θέμα του Κουρτουά είπε: «Προτιμώ να τον αποκαλώ τερματοφύλακα της Ατλέτικο και όχι δικό μας».
Ο Μουρίνιο σχολίασε και όσα είπε ο Εντέν Αζάρ μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης για το στυλ παιχνιδιού της Τσέλσι: «Πρώτα απ' όλα τα λόγια του έχουν αλλοιωθεί, το περιεχόμενο της συνέντευξης δεν ήταν έτσι όπως το αναπαρήγαγαν τα μέσα. Τέλος πάντων, απλά το θέμα είναι πως ο Εντέν δεν είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που να αμύνεται συνεχώς, αλλά αυτή είναι μια θυσία που πολλές φορές πρέπει να γίνεται για χάρη της ομάδας».
Για τα συναισθήματα του μετά τον αποκλεισμό και για την επόμενη μέρα στην Τσέλσι, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Σίγουρα δεν μπορώ να πω πως είμαι ευτυχισμένος. Το μόνο που σκέφτομαι πλέον είναι τα παιχνίδια που μένουν για το τέλος της σεζόν. Μετά άλλοι ποδοσφαιριστές θα πάνε στις εθνικές τους ομάδες λόγω Μουντιάλ, άλλοι θα πάνε διακοπές, αλλά εγώ θα σχεδιάζω την επόμενη μέρα του συλλόγου. Αυτό θα κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα