Μουρίνιο: Δεν έχει μάστερ στα ιατρικά ο Σέρχιο Ράμος

11:37 24/11/2014 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα, ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε πως μακάρι οι παίκτες να έδειχναν την ίδια αφοσίωση στην Εθνική με αυτή που δείχνουν στις ομάδες τους. Το σχόλιο συνέπεσε με την απουσία από την Εθνική Ισπανίας των Ντιέγκο Κόστα και Σεσκ Φάμπρεγας της Τσέλσι με αποτέλεσμα ο Σέρχιο Ράμος να λάβει απάντηση από τον Ζοσέ Μουρίνιο.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε: "Για εμένα δεν υπάρχει θέμα μιας και ξέρω ότι ο Σέρχιο Ράμος είναι φανταστικός

ποδοσφαιριστής, αλλά δεν είναι γιατρός. Δεν είναι γιατρός και ούτε εγώ είμαι, κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ, αλλά δεν είμαι γιατρός.
Ο γιατρός μου και ο γιατρός της ισπανικής ομάδας είχαν τις εξετάσεις και αποφάσισαν ότι ο παίκτης δεν ήταν σε κατάσταση να παίξει. Εγώ δεν είμαι κάποιος για να πάει κόντρα σε αυτό και δεν νομίζω ότι ο Σέρχιο έκανε μάστερ στα ιατρικά τα τελευταία χρόνια για να καταλάβει την κατάσταση".
Ο Μουρίνιο συνέκρινε την κατάσταση του Ντιέγκο Κόστα με αυτή του Βίνσεντ Κομπανί της Μάντσεστερ Σίτι: "Ο Κομπανί δεν έπαιξε με το Βέλγιο κόντρα στην Ουαλία, αλλά έπαιξε το Σάββατο με τη Μάντσεστερ Σίτι. Πρόδωσε την Εθνική του; Δεν νομίζω. Όλοι δεχτήκαμε ότι είναι τραυματίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα