Μουρίνιο: Μπορεί και εύχομαι να προκριθεί η Μάντσεστερ

14:40 14/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως η Μάντσεστερ είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και μπορεί να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί.

«Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ έδειξαν στο Μόναχο και στην Βαρκελώνη ότι είχα δίκιο που έλεγα ότι έχουν αρκετή ποιότητα για να το κάνουν, επειδή έπαιξαν πολύ καλά και δεν νομίζω ότι αυτό είναι έλλειψη σεβασμού. Αυτό είναι υποστήριξη.

Με τον ίδιο τρόπο βλέπω ότι η Σίτι έχει τρία ματς στο

χέρι και εκείνοι είναι ικανοί να νικήσουν και τα τρία ματς και να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν αυτό είναι έλλειψη σεβασμού, τότε έχει περίεργη αίσθηση για το τι είναι έλλειψη σεβασμού.

Θέλω να πω και το ίδιο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να το κάνει. Εύχομαι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να το κάνει. Όταν αύριο ο Ρούνεϊ, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ή ο Μάικλ Κάρικ πουν ότι ο Μουρίνιο είναι ασεβής, νομίζω ότι θα είναι λάθος γιατί εγώ τους υποστηρίζω. Υποστηρίζω τις αγγλικές ομάδες και δεν ήμουν χαρούμενος που αποκλείστηκαν. Δεν θέλω άλλος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι να πει ότι δεν τους σέβομαι» δήλωσε ο Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα