Μουλούμπου: Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου

23:43 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Αναστάτωση στις τάξεις της Γουέστ Μπρομ και αυτές των οπαδών της προκάλεσε συνέντευξη του Γιούσούφ Μουλούμπου σε γαλλικό Μέσο, κατά την οποία ο 26χρονος μέσος επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «baggies» και να βρει έναν σύλλογο που «καλύπτει τις φιλοδοξίες του».
Σε νέα του συνέντευξη, ο Μουλούμπου ξεκαθάρισε πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν, θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα.
«Έδωσα μία συνέντευξη σε έναν Γάλλο δημοσιογράφο την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν είμαι

χαρούμενος με το πώς παρουσιάστηκαν οι απαντήσεις μου. Βρίσκομαι στη Γουέστ Μπρομ εδώ και πέντε χρόνια και ποτέ δεν θα μιλούσα έτσι για τους συμπαίκτες μου. Αυτό που είπα είναι πως πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στον έλεγχο των αγώνων, μετά τους βαθμούς που χάσαμε προσφάτως κάνοντας το αντίθετο» δήλωσε στη Birmingham Mail και πρόσθεσε:
«Αυτό που ήθελα να πω είναι πως επιθυμώ να αγωνιστώ στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Επίσης, ανέφερα ότι υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους, αλλά ποτέ δεν ανέφερα την Άρσεναλ, ούτε πως θα ψάξω για μεταγραφή τον Γενάρη. Έχω μεγάλο σεβασμό προς τη Γουέστ Μπρομ και τους οπαδούς της.
Έχουμε προοδεύσει ως ομάδα και φυσικά είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε μέσω αυτής για να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Ανανέωσα το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι και το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιχνίδι κόντρα στη Σίτι και το να βοηθήσω τον σύλλογο να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα