«Μου αρέσουν οι προκλήσεις»

18:53 6/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Χίλτον Άρμστρονγκ έφτασε στην Ελλάδα και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. «Ξέρω ότι ήρθα σε μία σπουδαία ομάδα της Ευρώπης, η οποία έχει κερδίσει 6 ευρωπαϊκά τρόπαια τα τελευταία 16 χρόνια. Στο Twitter μου μίλησε αρκετός κόσμος και με έκανε αμέσως να αισθανθώ μέλος της ομάδος. Υπάρχει πολύ πάθος εδώ. Θα είναι μία εξαιρετική εμπειρία».

Στη συνέχεια ο

πρώην ΝΒΑer εξήγησε πως «σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με τεράστια εμπειρία. Το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι σοβαρό. Μου αρέσει το μπάσκετ. Αγωνίζομαι με πάθος», ενώ, αναφερόμενος στην κόσμο της νέας ομάδος του, πρόσθεσε: «Θα δώσω τα πάντα για τον κόσμο. Θα αγωνίζομαι με καρδιά. Εκτιμώ όλη την αγάπη που μου έχουν δείξει μέχρι τώρα μέσω Τwitter».

Όσο για το αν είναι έτοιμος έπειτα τους Xόρνετς, Κινγκς, Ρόκετς, Γουίζαρντς, Χοκς και Βιλερμπάν να ζήσει και την... Παναθηναϊκή εμπειρία, κατέληξε: «Κάθε χρόνια είναι και μία πρόκληση. Είτε στο ΝΒΑ, είτε στη Βιλερμπάν, είτε στον Παναθηναϊκό. Εμένα μου αρέσουν οι προκλήσεις κι ο ανταγωνισμός. Υπόσχομαι ότι θα παίζω πολύ δυνατά και ό,τι προκύψει...».

Keywords
Τυχαία Θέματα