Μοράτι: Καλύτερος του Παστόρε ο Σνάιντερ

21:33 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ιντερ έχει ξεκαθαρίσει στον Σνάιντερ ότι δε θα αγωνιστεί ξανά αν δεν υπογράψει συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές και ξεκάθαρο έκανε και ο ποδοσφαιριστής, τη Δευτέρα, ότι δεν προτίθεται να υπογράψει τίποτα.

Το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα αλλά τα σενάρια ιταλικών ΜΜΕ για ανταλλαγή με τον Παστόρε της Παρί Σεν Ζερμέν... καίγονται από τον ίδιο τον Μοράτι,

που μιλώντας σε δημοσιογράφους την Τρίτη είπε: «Το πρόβλημα με τον Σνάιντερ θεωρώ ότι είναι περισσότερο των ΜΜΕ και λιγότερο δικό μου καθώς έχω καλή σχέση μαζί του. Ο Γουέσλεϊ είναι παίκτης μας και όταν ξαναμπεί στην ομάδα θα δώσει το κάτι παραπάνω. Ο Παστόρε; Προτιμώ τον Σνάιντερ καθώς πιστεύω ότι είναι καλύτερος από όλους».

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος των Νερατζούρι έκανε ένα σχόλιο και για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Νάπολι στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη και μόνο για να μη χάσουν επαφή με την κορυφή.

«Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και επικίνδυνα πλέον. Ελπίζω να αποδειχθεί ότι είμαστε εμείς η αντι-Γιούβε φέτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα