Μοντέλα: Σε απίστευτη κατάσταση ο Σαλάχ

12:23 6/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αγωνίζεται από τον Γενάρη στη Φιορεντίνα, δανεικός από τη Τσέλσι, και με τις εμφανίσεις του έχει ικανοποιήσει τον Βιτσέντζο Μοντέλα ο οποίος υπογράμμισε πως η προσαρμογή του Αιγύπτιου εξτρέμ είναι πέρα από κάθε προσδοκία και πως ο Σαλάχ είναι σε απίστευτη κατάσταση.
Μετά τη νέα πολύ καλή εμφάνιση του Σαλάχ στη νίκη επί της Γιουβέντους, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ο προπονητής της Φιορεντίνα δήλωσε: "Με την αποχώρηση του Κουαδράδο έχουμε περισσότερες τακτικές επιλογές. Όλη η ομάδα ωριμάζει, όχι μόνο ο Σαλάχ.
Ο Σαλάχ είναι σε μια απίστευτη κατάσταση και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Ξέραμε ότι είναι δυνατός, αλλά ειλικρινά η άμεση ανταπόκριση του είναι πέρα από κάθε προσδοκία".
Με τη νίκη της στο Τορίνο, η Φιορεντίνα συμπλήρωσε 13 παιχνίδια αήττητη με τον Μοντέλα να δηλώνει: "Η ομάδα ήταν συνεπής από το Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο. Έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου μας έδωσε και κάποιες άλλες επιλογές για να διαλέξουμε.
Η ομάδα είναι σίγουρη και έχει επίγνωση του τι μπορεί να κάνει, αλλά παραμένει και ταπεινή. Έχουμε φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο ωριμότητας και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μαζί, οι παίκτες με καταλαβαίνουν και εγώ τους καταλαβαίνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα