Μοιράζει δωροεπιταγές η ΚΑΕ στο ματς με τα Τρίκαλα

12:22 17/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα εκ των πραγμάτων θα είναι ιστορικό, καθώς σε αυτό θα τιμηθεί η μνήμη του Γιώργου Αμερικάνου και η φανέλα με το «10» θα κρεμαστεί στον ουρανό του κλειστού του ΟΑΚΑ. Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις αναμένεται πολύς κόσμος και όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να μπουν και σε κλήρωση που θα πραγματοποιήσει η ΚΑΕ

στο ημίχρονο της αναμέτρησης και θα μοιράζει δωροεπιταγές 100 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος». Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία -στους δύσκολους καιρούς που βρίσκονται τα νοικοκυριά στην Ελλάδα- και από τις δύο πλευρές που θα προσφέρουν επιπλέον χαρά στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι σε συνεργασία με την Διοίκηση του Ομίλου Σούπερ Μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», στον αγώνα της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα, της 18-5-2015 θα επιβραβευθούν για την συμμετοχή τους στην Κερκίδα της ΑΕΚ.

Οι τυχεροί φίλαθλοι που θα κληρωθούν, θα κερδίσουν δωροεπιταγές ύψους 100 ευρώ. Η κλήρωση θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα με βάση τα στοιχεία Ονοματεπώνυμου και Αριθμού Κινητού Τηλεφώνου, που θα συμπληρώσουν οι παρόντες στο γήπεδο σε ειδικά έντυπα που θα μοιρασθούν κατά την διάρκεια του αγώνα και θα μπουν σε ειδική για τον σκοπό κληρωτίδα.

Στόχος της Διοίκησης της ΑΕΚ είναι να επιβραβεύσει το φίλαθλο Πνεύμα Συμμετοχής και Γιορτής των Φίλων της ΑΕΚ στην Κερκίδα της Ομάδας. Σε αυτόν τον αγώνα η ΑΕΚ γιορτάζει ΚΑΙ την συμπλήρωση 91 ετών από την Ίδρυσή της.

Είναι επίσης ο αγώνας που θα τιμηθεί ο «Παγκόσμιος» Γιώργος Αμερικάνος σηκώνοντας την Ιστορική Φανέλα του στον Ουρανό, ο Αθλητής που πρωταγωνίστησε σε 6 Πρωταθλήματα Ελλάδος στην ΑΕΚ και την πρώτη στην Ιστορία Κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης σε Ελληνική Ομάδα.

Η Διοίκηση υπόσχεται να ξανακάνει την ομάδα «Βασίλισσα» και στην Ευρώπη. Όλοι Μαζί Μπορούμε Ψηλότερα.... Για την ΑΕΚ, για το Μπάσκετ, για την Ελλάδα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ευχαριστεί τον Όμιλο «ΑΒ Βασιλόπουλος» για την προσφορά του αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα