«Μοιρασμένες πιθανότητες»

13:32 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΛ:

Για τον αγώνα: «Eχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και δύσκολη ομάδα. Εμάς σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μας παρασύρει το 2-1 γιατί ξέραμε ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να ερχόταν μπορούσαν και οι δυο να το ανατρέψουν. Eχω δηλώσει ξανά και ξανά ότι οι πιθανότητες των δυο ομάδων για πρόκριση είναι μοιρασμένες γιατί είναι αρκετά καλές ομάδες και μπορούν να παίξουν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά πάρα πολύ καλά. Εύχομαι να γίνει ένα αθλητοπρεπέστατο

παιχνίδι και να χαρούν όσοι θα το παρακολουθήσουν. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός εύχομαι να περάσει».

Για το αν υπάρχει πίεση στους παίκτες: «Και ο προηγούμενος αγώνας ήταν για το σωματείο μας ιστορικός και είναι σημαντικό που ήδη έχουμε περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σε σχέση με την όποια πίεση, οπότε δεν θα έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Σίγουρα εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε, για το σωματείο μας, αλλά και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι και να είμαστε εμείς που στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Για την δήλωση του Βαν Ντεν Μπρομ ότι η ομάδα του θα είναι σίγουρα αυτή που θα περάσει: «Ο κάθε ένας βλέποντας την ομάδα του κρίνει ορισμένα πράγματα. Εχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι πιστεύει για την πρόκριση. Εμείς έχουμε μια ομάδα η οποία παίζει καλά τόσο εντός έδρας όσο και εκτός έδρας και πιστεύουμε σε αυτή».

Για την επιθετική τακτική που θα επιλέξει η Άντερλεχτ: «Για μας δεν αλλάζει τίποτα. Εμείς βλέπουμε το δικό μας παιχνίδι. Eχουμε στο μυαλό μας ότι ο αντίπαλος μπορεί να παίξει καλά και με 2 επιθετικούς στην ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε να βγάλουμε τα δικά μας χαρίσματα μέσα στο γήπεδο, έτσι ώστε να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να ασχοληθεί με τα δικά μας προτερήματα και όχι εμείς με τα δικά τους».

Για τους Μπεμπέ και Πάολο Σέρτζιο: «Eκαναν ατομικό πρόγραμμα και οι δυο. Εύχομαι και ελπίζω να είναι τουλάχιστο στην 18άδα της ομάδας και οι δυο αν δεν προλάβουν να είναι στους πρώτους 11».

Keywords
Τυχαία Θέματα